Dr Malcom Carruthers – Mannlige Overgangsalderen Vist seg å Eksistere – Akkurat Hvor Vanlig er det?- – Helse

 Dr Malcom Carruthers - Mannlige Overgangsalderen Vist seg å Eksistere - Akkurat Hvor Vanlig er det&#63 - Helse

En ny 5 års studie i det prestisjetunge New England Journal of Medicine ved opean Mannlige Aging Study Group (EMAS) endelig har erkjent at de mannlige overgangsalderen eller ufrivillig barnløshet, som de ponderously og feil begrepet " Sent Innsettende Mannlig Hypogonadisme (LOH)’, som faktisk eksisterer. Men de anser det som en sjelden tilstand som forekommer i mindre enn 2% av menn over en alder av 50 år.

Selv hovedforfatter i denne studien har publisert papirer som sier at denne tilstanden skal være ordentlig kalt ‘Testosteron Mangel Syndrom (TDS)’, noe som er viktig i sin anerkjennelse og ikke bare leker med lang medisinske ord.

for det Første, det er ikke " Late Onset", fordi en rapport av Dr. Malcolm Carruthers [http://www.centreformenshealth.co.uk/consultants.htm] snart til å bli publisert i den Aldrende Mannlige Journal på 10.000 menn som er fylt i en on-line screening questionnaire, viste at 40% var under en alder av 40.

for det Andre, det er ikke hypogonadisme, eller testiklene være under-aktiv og mislykkes å produsere nok testosteron. Mer ofte, som Dr Carruthers har rapportert i en artikkel i Journal of Sexual Medicine, det er forårsaket av motstand mot virkningen av testosteron på grunn av stress, fedme, overdreven bruk av alkohol, legemidler, for mye testosteron bindende protein i blodet (SHBG) og en rekke andre faktorer som er vanligvis ikke tatt hensyn til.

EMAS-studien, ved å fokusere på vilkårlig og feil analysert lab test resultater, og i stor grad ignorerer pasienten symptomer ved hjelp av en uegnet og alder-relaterte spørreskjemaet, har underrapportert den sanne insidensen av TDS-og motløs GP er fra gjenkjenne og behandle symptomer. Varer over 7 år, og koster over 6 os, EMAS studien har ikke resultert i en enkelt pasient får behandling, og kan ha forhindret mange menn får testosteron behandling som de trenger.

Finn ut mer på Mannlig Overgangsalder – www.centreformenshealth.co.uk

Dr. Malcolm Carruthers Grunnlegger og Medisinsk Direktør i Senter for Menns Helse Klinikk er en av de svært få UK-basert leger som spesialiserer seg i diagnostisering og behandling av testosteron mangel. Med en bred opplæring i generell og laboratoriemedisin, for de siste tjue årene har han spesialisert seg på Menns Helse, andrologi, spesielt behandling av ufrivillig barnløshet aka Mannlige Overgangsalderen.

Han er Medisinsk Direktør i Senter for Menns Helse. Hans konsultasjoner dekke undersøkelse og behandling av det brede spekter av generelle medisinske problemer som kan føre til at testosteron-mangel, og sikre en balansert diskusjon av fordeler og mulige risikoer når testosteron behandling blir vurdert.

Han har lært nasjonalt og internasjonalt på TRT (Testosteron Erstatning Terapi), og med tre populære bøker om emnet, Mannlige Overgangsalderen, noe som gir Maksimal Manndom og Testosteron Revolusjon, sammen med en lærebok, ADAM : Androgen Mangel på Voksen Mann, er en allment anerkjent ekspert på emnet.

Om Forfatteren

Senter for Menns Helse, 20/20 Harley Street, London W1G 9PH Tel 44(0)207 636 8283 Faks 44(0)207 636 8292 www.centreformenshealth.co.uk

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.