Drikkevann for God Sex

 Drikkevann for God Sex

Det har vært mye debatt og snakke om hydrering, koffein, ginseng, og sex. Det er sant at magnesium er den manglende byggesteinen i livet og kan føre til mer seksuell utholdenhet. Ikke en umiddelbar effekt, som bare tar en stimulerende og kommer av, som kanskje egentlig ikke føre til en orgasme, men en manglende lenke i kroppene’ helse. Den Egyptiske kulturen har mye, mye mindre kreft så for oss i den Vestlige verden. Noen sier at det er fordi vi er mangel på magnesium. Ved første gangs bruk, magnesium kan ha form av en "varme-pad" påvirke det kan hjelpe med knuter og spenning som kalium.

Hydrering for sex vil ikke hjelpe følsomhet, eller følelsen. Men, når du først våkner, er én ting vi har lært er, selv om det bare tar deg en liten, drikke to glass vann raskt. Det blir alle vitale organer fungerer som de skal. I hæren og i ørkenen, og det er derfor GI er tvunget til å smelle flasker med vann. Det er ikke bare hvor mye de svette ut, det er å holde organer fungerer siden vi er sammensatt av ca 60 prosent vann.

å Ha en far som er allmennlege, jeg har alltid visst at urinstrålen bør være hvit etter å ha vært våken en stund. Det er motstridende meninger, men det er kjent at kaffe tørker. Så langt som arbeider med sex, hva som bør være kjent, er at hvis du er godt hydrert, så du trenger kanskje et skudd av cappuccino eller en vanlig kaffe, hvis du har en naken babe foran deg, du kan reagere ganske godt, pulsen stiger, derfor pikk, akkurat som hjernen din, begynner å tenke på et fint sted å være. Selv om kaffe er sagt å være en vanndrivende, når hydrert, kan du bruke den i sterk lite skudd for å få deg i stemning for sex.

Ett scenario som vi trenger å se på selv om det involverte alkohol er morgen under en bakrus. Hodet er ikke stor, men forbruket kvelden før har gjort det slik at du virkelig føler blodtrykket gjør merkelige ting mens du har sex, og bli kvitt den første sprit svette. Selv om vi vet at den vil få deg til å urinere igjen snart, drikke to glass vann før denne type hungover møte. Det vil nesten automatisk få blodtrykk tilbake til det normale, og hjelpe din generelle funksjonen.

Så langt som næringsstoffer, merkelig urter og lignende, ginseng bør bringes opp når du arbeider med seksuelle forhold. I orienten, spesielt i løpet av 1950-tallet, ginseng ble gitt i pille form som et seksuelt stimulerende. Det er ikke helt full av nyttige mineraler, og jeg hater å sammenligne det til efedrin, men det er på en måte fikk samme puritanske buzz, kald, klar og rolig. En annen ting om Ginseng er at det fremmer årvåkenhet og klarhet i tanken. Ved bruk av ginseng det kan forstyrre magen bare litt. Du kan bekjempe det med et skudd av pepto bismol eller ingefær pille. Jeg har selv tatt ginseng root, litt vin, og absolutt lagt merke til en forskjell i det kalde, flotte realiteter for å ha sex så hvis du bare gjør det uten. For meg jeg ikke kunne fortsette å bruke det på grunn av mageproblemer, men de er milde, og ikke sure, bare litt irriterende. Totalt sett vil vi gi råd for en sunn seksuell aktivitet, vann og magnesium er trolig den sikreste ruten.

Det er mange motstridende meninger om vann og sex, men det har vært helt bevist er at det å ha sex mens du er dehydrert vil være lystbetont på første, men vil ende i ren svimmelhet. Den beste måten å drikke vann er raskt, hvis det ikke er din favoritt drikke, legge til noen eller sitron eller agurk. Bottoms up! Og forhåpentligvis din partner har sine nedenfra og opp, eller bena spredt, så vel klart for kroppen hydrert.