Drikking og Sex – Skal Du?

 Drikking og Sex - Skal Du?

Drikking er kjent som nummer én ‘truser/boksere remover’ i hele verden. Vi vet alle at vi ikke bør drikke og kjøre, men hva om drikking og går til sengs? Vi er ikke så sikker på om det, og de som har opplevd å ha sex etter å ha drukket vil trolig være enige om, og husker hvor stor feilen er.

Her er 7 grunner til ikke å drikke og kjøre til sengs:

*Den eldre kjæreste

Den modne damer elsker å ha sex, og som alle av oss at de har det behovet. Hvis vi snakker om damer som er ganske gamle, de har trassig som trenger og har sannsynligvis ikke gjort det for lang tid. Hun vil vente på deg mens du bli full på bar, og når du er ferdig med deg 5 th drikke hun vil få deg. Noen av dere vil si: ‘stor’. Ok, vi alle har er stil.

* Ukjent seksuell bakgrunn

Hun er blond, hun har en flott figur, og hun er villig til å komme til sengs med deg etter den andre drink…men hun vil vente til du er ferdig med flaske, så det vil bli vanskeligere for deg merke til de " ekstra " kroppen hun har.

* Din beste venn

Du har alltid visst at han er litt forskjellige, og hver gang du har sett på en flott jente brystene, var han ser på henne og kjæresten, ass. Selv om han ikke liker deg, vil han etter 3 rd drikke, og du begynner å få " jeg trenger noen sex " følelser. Etter 3 rd drikke du begynner å gå på akkord…og da du våkner opp i morgen! Nå må du innse det.

* Vekt problem

Hun er sexy, hun er pen, hun sier ikke nei, og hun er ca 15 størrelser mer enn deg når det kommer til mote. Sex kan være stor, men du back aches vil være det i mange år for å minne deg på at øyeblikket da du sa JA til henne…når hun spurte du om det er ok hvis hun sitter på deg.

* Fra utsiden og under

Ja, hun ser helt fantastisk ut med at mini skjørt, og når du drikker, du trenger egentlig ikke komme ned til bunnen av detaljene, men neste dag, bare å tenke på hva du har vært slikking kan gjøre deg syk.

* Lov av kraft.

Hun ser flott ut og hun vil ha sex…men hun er også svært aktiv person. Hvis du er i det gode, ellers kan du kanskje finne ut at kvinnen i drømmene dine er en sado dronningen som vil ha deg her og nå, som her litt veken salve. Du kan finne ut at hennes betydningen av kjønn inkluderer rengjøring av hus og noen andre ting som du ikke virkelig føler når du er beruset.

*Den klebrige punch line

Alle gikk svært godt. Dere hadde en fantastisk kveld, og du kan selv elsker henne for det…men nå er du nødt til å betale for det for resten av ditt liv…som du var så beruset at du gifter seg med henne.

Hvis du virkelig er ute etter en one night stand komme til http://www.onenighstanddate.com…it er gratis.

http://www.medicinenet.com/sildenafil/battle-creek-mi_city.htm