Du Er Coping Med Kvinnelig Seksuell Disfunction? – Relasjoner – Seksualitet

 Du Er Coping Med Kvinnelig Seksuell Disfunction? - Relasjoner - Seksualitet

Kvinnelig seksuell disfunction er et problem som mange mennesker tror ikke ablout når temaet seksuelle disfunction kommer opp. Alt man behøver å gjøre er å se på TV eller se vanlig forekommende artikler på internett eller i magasiner. Emnet vil nesten alltid bli diskutert i sammenheng med seksuell disfunction hos menn. Hunnene er vanligvis anbefales på hvordan du kan øke deres nåværende nivå av tilfredshet (som tilsynelatende er altfor ofte tatt for gitt!). Imidlertid, kvinnelig seksuell disfunction er ikke uvanlig, årsaker faller i to kategorier: fysiske og psycological.

Den fysiske årsaker er forankret i faktorer som diabetes, hjertesykdommer, nological lidelser, overgangsalder, hormonell ubalanse, alkoholisme, narkotikamisbruk, ulike medisiner, og en hysterektomi. Disse faktorene, selv om de foreliggende problemer i sine egne måter, og alle vil ha skadelige virkninger på enten blodsirkulasjonen, evnen til å føle følelse, eller generelle energinivået. Spesielt, kan man ikke være i stand til å oppnå eller opprettholde opphisselse, eller ikke få orgasme på tross av å bli vekket. Det kan ofte være en mangel på lyst eller interesse for sex, eller smertefullt samleie hvis man soldater på.

På psycological side, årsakene er forankret i generell stress og angst, sivilstand eller forholdet problemer, eller direkte depresjon. Den resulterende problemer er ganske mye det samme som de som er forbundet med fysiske årsaker. Videre fører til at opprinnelig var fysisk i naturen, men venstre ubevoktet eller lar seg rette, kan føre til psycological problemer. Hvis du, på grunn av et fysisk problem, er i stand til å tilfredsstille din partner over en periode av tid, kan lett begynne å oppleve angst over situasjonen, som, selvfølgelig, forverrer det opprinnelige problemet. Legg til at det faktum at partneren din kan begynne å føle deg utilstrekkelig, og du har nå en dårlig situasjon som er fôring på seg selv, og det er mulig å undergrave hele forholdet.

Heldigvis, det er medisiner, behandlinger, og andre strategier for å takle de fleste årsakene til kvinnelig seksuell disfunction. En rapport fra Mayo-Klinikken på kvinnelig seksuell disfunction lister som behandling for medisinske tilstander som inkluderer justere eller endre medisiner som har seksuelle bivirkninger, og behandling av skjoldbrusk problemer eller andre hormonelle forhold, optimalisere behandling for depresjon eller angst, og ansette medisinsk anbefalt strategier for å hjelpe deg med smerter problemer. For hormonelle årsaker de nevner bruk av østrogen behandling som kan rejuvinate vaginal funksjon, og androgen (mannlig hormon) terapi som kan hjelpe libido.

Psycological årsaker kan ikke egner seg til en enkel grei rettsmidler, men tålmodighet og innsikt vil vanligvis gå en lang vei. Par rådgivning vil sette mye ut på bordet og øke forståelse og fred i sinnet. Ved å kommunisere mer med din partner, mer lys kan bli utgytt på hver av hva du liker og ikke liker i og ut av sengen. Ta avslapping time-outs fra daglig stress har klare fordeler. Som inkluderer meditasjon og yoga. Vanlige meningsfull trening vil definitivt lindre stress og øke din evne til å slappe av.

til Slutt, man må ikke undervurdere kraften av gammeldags romantikk! Det begynner på utsiden av soverommet med spesielle bevegelser og tjenester som man gjør for sin partner. Når begge parter finne seg i en atmosfære av varme og kjærlighet sammen, positive følelser vil generere type seksuelle energi som fremmer givende elskov. I denne sammenheng bør vurderes seriøst theraputic fordeler av ulike typer seksuelle hjelpemidler. Den ekstra stimulering de gir kan i stor grad bidra til og forsterke samlet opphisselse og oppnå orgasme.

kort sagt, om du kan være inne noen aspekter av kvinnelige seksuelle disfunction, det er absolutt ingen grunn til å dispare. Ved å utnytte den riktige strategier og verktøy, vil du være i stand til å ha en veldig givende romantiske og seksuelle livet. Lykke til!

Om Forfatteren

R.M. Harley er et forsknings-forfatter som er hovedsakelig opptatt med saker som gjelder egen helse og personlige relasjoner.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.