Du Kan Fortsatt Endre Ditt Sinn og Stoppe Din Skilsmisse

 Du Kan Fortsatt Endre Ditt Sinn og Stoppe Din Skilsmisse

Våre relasjoner kan se merkelig for utenforstående å se på. Skilsmisse er en av de tingene som ofte ta dine venner med overraskelse fordi vi bare ikke ser det som kommer. Hvis du allerede har bedt om din ektefelle etter en skilsmisse, og du finner deg selv og angrer det, da alt er ikke tapt. Det er ikke for sent. Faktisk, du kan bare være i stand til å berge det som var det viktigste du noen gang hadde ekteskapet. Følg meg tett som vi ser på noen enkle skritt å ta, slik at du kan lære hvordan å stoppe din skilsmisse.

Skilsmisse er ikke en enkel pille å svelge for ektefelle som er på mottakersiden. Hvis du er en som ber om en skilsmisse, men det er noe du har ombestemt deg, vil du trenger for å ta de mest effektive tiltakene for å umiddelbart arrestere at dårlig situasjon. Det er ingen vei rundt det. Du kan ikke bagatellisere det, spøke om det, heller ikke kan du ignorere det. Du må be om unnskyldning og vis din ektefelle som du angre på den beslutningen. Jo raskere du gjør det, jo bedre. Mange ekteskap kan bli frelst, og det tar bare en person til å starte prosessen. Du kan stoppe din skilsmisse ved å være større person, selv om du mener at forespørselen var en feil.

for Å gjøre din unnskyldning troverdig, må du forklare hvorfor du endrer ditt sinn. Hvis du virkelig mente det når du ba om at skilsmisse, bør du innrømme det. Hvis du prøver å fortelle deg selv og ektefellen din som du ikke mener det, når du virkelig gjorde det, kan du bare være å sette opp for en gjentakelse. Hva er mer viktig er å finne ut hva som har endret seg siden den tid du ba om skilsmisse. Noen ganger er det påvirkning fra tredjepart som lå bak beslutningen. Kanskje du tok deg dårlige råd fra noen du ikke bør ha. Uansett hva årsaken er, hvis du virkelig ønsker å vite hvordan å stoppe din skilsmisse, kan det være du må venne deg til å gjøre noen alvorlige introspeksjon.

Et ekteskap vil vanligvis tåle turbulens og skuffelser gjennom årene. Hvis du skje for å være i et ekteskap som er på randen til å bryte opp, bør du også vurdere hva som kan være årsaken til dine problemer. Er en ektefelle å komme for nær noen andre av det motsatte kjønn? Er en ektefelle en arbeidsnarkoman? Er det romantikk borte, og du vokser fra hverandre? Er sex med din ektefelle, en dra? Alle disse tingene kan være løst. Selvfølgelig er det trengs innsats av begge deg å løse disse problemene, men hvis du er virkelig klar til å stoppe din skilsmisse, må du vite at du ikke kan være en passiv av-stander mens din ektefelle gjøre jobben.

til Slutt, bør du vurdere dette. Bor sammen for barn er ikke en god idé. Det kan fungere en stund, men hvis du har fortalt deg at du bor sammen med din ektefelle for barnas skyld, kan du lure deg selv. Det betyr at du, er å utsette det virkelige problemet, og ganske snart vil du misliker barn også. Som vil forlate deg med noe kjærlighet i hjemmet, verken fra din ektefelle eller fra barna. For virkelig å stoppe din skilsmisse, det er bedre å vite problemet som gikk forut for denne situasjonen, og takle det på hodet. På den måten kan du bruke din innsats for å løse de virkelige problemene, ikke de som er bare illusjoner.

Om du ønsker å stoppe din skilsmisse, få en ex tilbake, eller finne magien i å gjøre opp, kan du besøke Reginald Alexander ‘ s nye nettsider for noen viktige tips og ofte oversett detaljer. Noen relasjoner er verdt å ta vare på alle kostnader. Finn ut hvordan du, på: Stoppe Din Skilsmisse Min opprinnelige artikkelen kan også bli referert her: Reversere En Skilsmisse

Video Kilde: Youtube –