Durex Den Mest Pålitelige Navnet på Seksuell Glede – Helse – Velvære

 Durex Den Mest Pålitelige Navnet på Seksuell Glede - Helse - Velvære

Nå de høyeste nivåene av glede og spenning med Durex Kondomer Gjøre din seksuelle liv lykkelig og sunt med denne forhånd utvalg av kondomer. Durex kondomer bringe en ny avansement i ditt sexliv. Seksuell vare-produkter som for eksempel kondomer er prime mest i å åpne opp et nytt panorama av glede-søkende som var helt bebygd før. Disse produktene gir den ekstra futt når du trenger det mest, og nå deg til nye nivåer av tilfredshet. Det er den mest populære merket valgte av folk som ønsker å forbedre deres nivå av tilfredshet under den intime øyeblikk.

mest Solgte Kondomer
en Durex Superthin Ultima Kondom
Det har en mye popularitet i markedet. De fleste av folk kjøpe dette produktet. Dette kondom gir seksuell nytelse like gammelt som jorden. Det gir den naturlige gleden av intercouse. Dette kondomer beskytter deg og din partner fra problemet med uønsket svangerskap og gir glede av kjærlighet å gjøre.

Funksjoner
– 1. Hjelpemidler for å gjøre kjærlighet øyeblikket.
2. Det gir langvarig glede.
3. Det gir ultimate tilfredshet.
4. Langvarig.
5 Klinisk godkjent.
6. Pålitelige produkter.
7. Tilgjengelig med ulike smaker.

Merk :
1. For engangsbruk.
2. Oppbevar den kjølig tørt sted, borte fra varme og direkte varme sollys.

b Durex Apple Kondom Pakke med 4 Stk.
Det er en av de populære produkter. Kreativitet så vel som intellektuelt av markedsføring team av Durex har til å bli virkelig verdsatt for å gi den perfekte merkenavnet. De har viste menneskets første fristelse, apple, som tittle av dette produktet. En meget berettiget navn! Dette kondom gir ultimate fristelsen og tar vare på gleden i høyere nivå.

Funksjoner
– 1. Hjelpemidler for å gjøre kjærlighet øyeblikket.
2. Det gir langvarig glede.
3. Det gir ultimate tilfredshet.
4. Langvarig.
5. Klinisk godkjent.
6. Pålitelige produkter.
7. Tilgjengelig med ulike smaker.

Merk :
1. For engangsbruk.
2. Oppbevar den kjølig tørt sted, borte fra varme og direkte varme sollys.

Fordeler av Durex Kondomer

undersøkelsen om Durex Kondomer levere seksuell effekt for menn. Disse produktene fungerer effektivt mot de farligste av seksuelt infeksjoner–HIV som er årsaken til AIDS. De er også bevist effektiv mot uønsket graviditet, gonoré, Klamydia, så vel som trichomoniasis. Kondomer bruke praksis er innarbeidet med HPV – assosiert sykdom, en lavere pris for livmorhalskreft. Det er veldig nyttig for seksuelt aktiv ungdom til å beskytte deres helse og liv.

Hvordan du Bruker En Mannlig Kondom

Trinn 1. For effektivt resultat, kondom bør være satt på før penis kommer inn i toch med eller kommer inn i skjeden (fordi pre-ejakulasjon væsker bære både sæd og sykdom).

Trinn 2. Åpne kondom fra sin pakke, være forsiktig for ikke å rote eller rive et hull i den ved å fjerne pakken.

Trinn 3. Legg den på din penis.

Trinn 4. Det gir god plass for sæd til å lagre og beskytter kondom mot stretching. Det hjelper å passe stramt over penis.

Trinn 5. Ta kondomet fra skjeden etter utløsningen prosessen.

Trinn 6. Den riktige måten er å hold på kondomet ved roten på penis, og ta tak i det som penis er flyttet.

Konklusjon

Healthgenie.in er en av de mest bevisste portaler hvor produkter relatert til din protection, sikkerhet og sunn er gjort tilgjengelig. Vi kjenner alle til seksuell aktivitet er et enormt ansvar, og hvis du er involvert i sex eller planlegging for det, det&acircs veldig viktig at du tar grunnleggende forholdsregler for å beskytte din partner og deg selv for å være trygg og sunn. På Healthgenie vi leverer en rekke produkter i slekt å seksuell vare som Kondom, seksuell kosttilskudd og accessories.This produktet kan forandre ditt liv og levere full glede av seksuallivet. Det hjelper å møte alle de seksuelle begjær av din og din partner. Det fremmer og tilbyr mer plass. Glede, lyst og kjærlighet-alt i én pakke Den hemmelige kjærlighet.

Om Forfatteren

Denne Artikkelen er skrevet av pravesh kumar på vegne av Healtgenie gir kondomer, durex kondomer online,kjøpe kondomer online, flavored kondomer, ultra tynn kondom, smaksatt kondomer,ribbet kondomer,durex-kondomer,kvinnelig kondom i india.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://forums.webmd.com/3/mens-sexual-issues/forum/545/0