Duty Free Brennevin : En Reisende Favoritt

 Duty Free Brennevin : En Reisende Favoritt

Reisende kan finne et utvalg av høy kvalitet merkede produkter på duty free butikker ligger innen mange internasjonale flyplasser rundt om i verden. Selv om tilgjengeligheten av high-end smykker, solbriller, oppbevaring og parfyme er alltid i høy etterspørsel, gjenværende en av de mest populære taxfree-varer er brennevin, enten det er vin, øl eller brennevin. Dette skyldes i stor, til det faktum at disse elementene representerer noen av de beste besparelser som kan oppnås når du skal kjøpe taxfree-varer, som de tradisjonelt bære høye skatter og avgifter utenom taxfree-miljø.

Imidlertid er det viktig at du huske på brennevin grenser som hvert land stiller på innkommende reisende. Når du besøker New Zealand, det er verdt å merke seg at landet har en av de mest sjenerøse brennevin kvoter, med hver person som er over 18 år, være i stand til å bringe seks flasker vin, portvin eller sherry som ikke overstiger 4.5 liter totalt eller 12 bokser med øl. I tillegg avsettes plass til tre flasker brennevin eller liqus, som hver inneholder ikke mer enn 1125ml i volum.

populariteten av brennevin innen duty free retail miljøet har blitt illustrert med nyere forskning utført av Generasjon Gruppe, kalt TREND Drikke-Indeksen, som måler faktiske salg gjennom kassen, fant at global plikt gratis og travel retail salg av brennevin har avansert 0.9 prosent i forhold til samme tid i fjor. Rapporten bemerkes også at det vil bli en økning i etterspørselen etter sunnere, lettere, hvitere og blandede drinker som forbrukernes preferanser av den yngre markedet, og den økende kvinnelige drikke markedet, følte gjennom taxfree-salg.

Bekymring for at taxfree-salget av alkohol ville flate ut på grunn av den høye sikkerhet på flyplasser som førte til væsker blir utestengt på mange internasjonale flyvninger har vært kortvarig. Ifølge Phil Humphreys, Administrerende Direktør i Diageo Globale Reise, brennevin salg i travel retail kanal kan være doblet seg i verdi i løpet av de neste fem årene. Han sa videre at i respons til nedgangen i de globale reise, taxfree-salg har opplevd vekst. Den fortsatte utvidelsen av markedet vil kreve innovasjon, fantasi og investeringer for å opprettholde disse øker i forbrukernes preferanser for taxfree-sprit.

I svar på disse spørsmålene, og mye forskning har blitt utført med hensyn til forbrukernes atferd i unike omgivelser i plikt gratis detaljhandel airport retail fasiliteter. Denne forskningen peker på det faktum at mange reisende oppleve følelser som angst, stress og spenning som gjør dem reagere på uvanlige måter. Derfor, de miljøer som er forskjellige fra de som opplevde på en dag-til-dag-nivå, eller rett og slett når de ikke er på reise. Som et resultat, er det foreslått at forhandlere tilnærming for å fange brukernes oppmerksomhet og ønske om å kjøpe i slike miljøer, må også endres. Med bevis på at det er mye impuls kjøp i plikt gratis omgivelser, utvikle en strategi for detaljhandel basert på disse forbruker skjevheter vil øke ytelsen. Viktigst av alt, det har blitt foreslått at forhandlere må aktivt skape en shopping miljø som minimert stress, øker spenningen og appellerer til en reisende som ønsker å være impulsiv i sin beslutning om å kjøpe. Med blanding av impulsive forbrukeratferd, økende populariteten til duty free brennevin salg og ledende merker som lager i duty free-butikker, dette er et forhold som er satt til å fortsette å blomstre.

Duty Free Brennevin