Dyktig Guide til Seksuelt Matet Sykdommer – Helse

 Dyktig Guide til Seksuelt Matet Sykdommer - Helse

Fra det øyeblikket vi blir seksuelt aktiv, kommer vi til å sette oss selv i fare fra stds. det er mye av seksuelt overførbare sykdommer som kan sette oss i risiko og vi ønsker å være i bruk denne veiledningen til å fortelle deg mer om dem, samt tips om å lære hvordan du kan beskytte deg fra dem og bli behandling.

ikke bruk denne seksuell helse guide som et alternativ for å besøke dr eller seksuell helse midt. Hvis du har noen bekymringer om noen fasett av din seksuelle helse, bør du definitivt gå til ett av stedene umiddelbart.

Seksuelt overførbare sykdommer i tillegg til kjønnssykdommer er infeksjoner eller sykdommer som skjer for å bli overført ved via sex kontakt, inkludert vaginal å elske, og anal. noen ganger seksuelt overførbare sykdommer og kjønnssykdommer kan også overføres ved sprøyter etter at de har blitt brukt av en mann eller kvinne som er smittet med sykdommer, så vel hovedsakelig fordi fødsel eller amming.

Du kan finne ut mer om det enorme antallet av seksuelt overførbare sykdommer og kjønnssykdommer nedenfor, fordi vi har listet opp ulike funksjonelle informasjon om mange av de mest vanlige.

Klamydia er trolig den mest utbredte kjønnssykdommer i storbritannia. Klamydia har ofte ingen synlige symptomer, som sikrer at det kan ofte ikke blir diagnostisert. Imidlertid, klamydia er treatable når klinisk diagnostisert.

Hvis det er holdt ubehandlet, klamydia kan utløse bekken smerte, smerte mens i relatioon, og noen ganger blodtap mellom perioder. Menn lider av hevelse tilhørighet til rør som fører fra blæren til toppen av objektet, samt hevelse for røret som går fra testiklene med objektet

Syfilis er en hardcore seksuelt overførbare infectivity, som er forårsaket av bakterier som er kjent som treponema pallidum.

Syfilis er generelt gått på i løpet av erektil kontakt. det kan også ende opp med å bli overført ved primær-hud kontakt med noen som har en syfilis utslett eller syfilis sår eller ved hjelp av en blodoverføring.

symptomene vil være den samme hos kvinner og gutter, selv om de kan være vanskelig å learn. uten behandling, syfilis infeksjon kunne føre til hardcore langsiktig skade og føre til døden.

For mange mer hjelp og forslag om seksuelt overførbare sykdommer og til og med kjønnssykdommer, vennligst besøk for seg selv, og regionale seksuell helse middle. de vil være kompetent til å teste deg, så perfekt som tilbyr behandling.

Kan prøve å besøke legen din for flere råd. ikke ende opp med å være flau om å besøke de dr, de regelmessig se problemer til en følsom natur.

Om Forfatteren

Ta en titt på de beste STD Testing Tulsa og se awesome STD Test Tulsa

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/10774079/