EB-5 vs. EB-2 Investering Visum: Hva er Forskjellen?

 EB-5 vs. EB-2 Investering Visum: Hva er Forskjellen?

Mange enkeltpersoner ønsker å gå inn i USA for investeringsformål. Så snart de ser inn i prospektet, men kommer spørsmålet: trenger jeg en EB-5 eller EB-2 investering visa? Her er en kort FAQ som kan bidra til å rydde opp i forvirringen for utenlandske statsborgere som ønsker å investere og bor i Usa.

Hva som kvalifiserer som en investering for bruk av E-2-traktaten investor visa?

i Henhold til United States Citizenship and Immigration Services (UCIS), "traktaten investors plassering av kapital, inklusive midler og andre eiendeler, i fare i kommersiell forstand med det formål å generere et overskudd." De to viktigste å definere poeng for E-2 investering formål er "å plassere kapital i fare" og "med det formål å generere et overskudd".

Hvorfor trenger jeg en investering visa?

Mens det er mange typer visum, hver og en har sine egne krav og bestemmelser som angir hvem som er kvalifisert til å bo i USA, hvor lenge de kan holde, og den tillatte formål for oppholdet. En investering visa er en bestemt type visum, som lar kvalifiserte utenlandske nasjonale evnen til å oppholde seg i USA for formålet med investeringen.

Potensielle investorer kan reise til USA på en B-1 (bedrift) visa eller gjennom Visa Waiver Programmet, men de har ikke tillatelse til å delta aktivt i utvikling og ledelse av den investeringen bedriften før de har blitt endret status til en kvalifiserende investor visa. Med andre ord, en potensiell investor kan se for investeringsmuligheter, signere kontrakter og ta skritt for å etablere virksomheten, men kan ikke utføre produktivt arbeid eller være en aktiv deltaker i styringen av virksomheten.

Hvilke typer AMERIKANSKE investeringer visa er tilgjengelig?

for Tiden er det to typer investeringer visum til Usa:

– E-2 Investor Visum (Traktaten Investorer) – E-2 er rettet mot borgere av land som har en handel, navigasjon eller vennskap avtale med USA, som Storbritannia, Italia, Irland, Costa Rica, Egypt og andre. Fordi E-2 investor visa er en nonimmigrant status, de som er til stede i USA under E-2 status må fornye sin E-2-status på en jevnlig basis.

– EB-5 Investor Visum (Innvandrer Investorer) – EB-5 er åpne for utenlandske statsborgere av andre land. EB-5 investering visa er en innvandrer visum som gir en aktør å komme inn og bli værende i USA som en lovlig fastboende. Lovlige fastboende etter hvert kan kvalifisere for statsborgerskap og AMERIKANSK statsborgerskap.

Hva er de viktigste forskjellene mellom en E-2 og EB-5 investor visa?

bare ting E-2 og EB-5 visum har til felles er at de er både for investorer og de begge at de investorer i USA Fra det, forskjellene er mange og dramatiske.

– Lengden på oppholdet

– E-2 investor visa er midlertidig. Selv om den ikke har en maksimal lengde av tid investor kan bo, det er normalt bare gis for to år av gangen. E-2 er strengt for utenlandske statsborgere fra traktaten land som søker å forbli i USA i den hensikt å utvikle og styre sine investeringer enterprise.

– Utenlandske statsborgere i EB-5 investor status, på den annen side, er lovlig fastboende, med eventuell mulighet for å bli AMERIKANSKE statsborgere. I utgangspunktet, permanent bosatt status er betinget for to år. EB-5 betinget beboerne må søke om fjerning av "betinget" status innen 90 dager fra den to år utløpsdato.

– Beløp av Investeringen

– Med en E-2 investor visa, traktaten må investorer har allerede investert i det AMERIKANSKE forretnings -, eller være i ferd med å lage en "betydelig investering." "Betydelig" er fastsatt som "tilstrekkelig nok til å sikre en vellykket drift av virksomheten." Så vel, det må være nok av en investering for å generere mer inntekter enn bare hva som investor og hans eller hennes familie trenger for å opprettholde sin levestandard.

– De nødvendige investeringer med henblikk på EB-5 immigrant investor status er $1 million. Imidlertid, investorer å investere i eget landlige områder eller høy arbeidsledighet områder kan kvalifisere seg med så lite som $500,000.

– Deltakelse

– E-2 investor visa krever at traktaten investor være involvert i dag-til-dag aktiviteter i virksomheten. Ikke bare må investor bevise at de eier minst 50% av virksomheten, men de må vise at de har operasjonell kontroll av virksomheten, så vel.

– EB-5 investor visa krever bare at innvandrer investor være involvert i forvaltning eller politikk.

Dette er bare noen av forskjellene mellom E-2 og EB-5 investering visum. Til slutt, for de som ønsker å oppholde seg permanent i USA, og til slutt bli AMERIKANSKE statsborgere, EB-5 immigrant investor visa er vanligvis det beste alternativet.

Forhåpentligvis denne artikkelen har hjulpet deg til å forstå de store forskjellene mellom EB-5 og E-2 investering visum. Hvis du fortsatt har spørsmål eller er interessert i å søke om enten visa, anbefales det at du leie en innvandring advokat for å gjøre din oppføring i USA går så smidig som possible.DISCLAIMER: Denne artikkelen er ikke skrevet av en innvandring advokat , er ikke ment som juridisk rådgivning, og bør ikke tolkes av leseren som juridisk rådgivning. Hvis du søker EB5 investering visa råd, eller råd på noen av emnene er beskrevet i denne avtalen, vennligst rådfør deg med PowerVisa.com den dag i dag.

http://en.wikipedia.com/wiki/Nitroprusside