Ed Bagley ‘ s Topp 25 Poll – Uke 5 – Det er Alabama, Ingen Konkurranse av Ed Bagley

 Ed Bagley ' s Topp 25 Poll - Uke 5 - Det er Alabama, Ingen Konkurranse av Ed Bagley

Copyright © 2010 Ed Bagley

1) Alabama (5-0) – Om du liker dem eller ikke, Crimson Tide med hakket sin 18. rett vinne mot 7.-rangert (i AP Poll) Florida Gators, 31-6. Ouch! Det gjør vondt Gator Nasjon, Urban Meyer, og Gator spillere. Alabama ser helt fantastisk i øyeblikket, men det er andre motstandere i forkant hvem som kan gjøre hva Florida kunne ikke.

2) Oregon (5-0), Gjorde jeg fortelle deg hvor mye jeg hater Oregon Ducks? Vel, det gjør jeg. Som sagt, et tips av hatten til den Ender, som ut-scoret, ut-defensed og spilte ut en veldig god Stanford lag som kommer til å vinne mange kamper i år. I mitt sinn, Oregon er bedre på Nr 2 enn Ohio State i øyeblikket. Bare spør deg selv dette spørsmålet: Hvem gjorde Oregon slå over helgen, og som gjorde Ohio State slå over helgen, og hvordan fikk hver av dem få det gjort? ‘Nuff said.

3) Ohio State (5-0) – Buckeyes kan ha et bedre forsvar enn Oregon, men at det ikke ser ut som det mot Illinois lørdag. For sikker, Oregon krenkelser er bedre. Ohio State har slått bare ett lag verdt å snakke om i sine 5 første vinner – Miami-FL. Oregon har unnarennet Tennessee, Arizona State og Stanford.

4) Auburn (5-0) – Auburn sparket Louisiana-Monroe dumt, 52-3. Ja, LA-Monroe er en ingen, men hvem andre er en så big deal på dette punktet i sesongen?

5) Arizona (4-0) Fanget et bye denne uken. Må vinne stort mot Oregon State å være her.

6) TCU (5-0) – Stengt ute Colorado State 27-zip-on-the-road. Vertene Wyoming neste og må dominerer å være her.

7) LSU (5-0) – Lady luck favoriserte Tigers mot Tennessee, og hver mester må ha litt flaks for å klatre til toppen. Jeg vil forlate Tigre her til neste uke, når de reiser til Florida. Yikes, ville jeg ikke ønsker å være LSU i Florida etter Gators fikk sin rumpe sparket av Alabama.

8) i Michigan State (5-0) – Tok ned Nr 11 Wisconsin og pisket Notre Dame i South Bend. Vi vil se om Spartanerne kan håndtere Denard Robinson og ubeseiret Michigan denne uken.

9) Michigan (5-0) – Jerv gi opp massevis av poeng, men har Denard Robinson, som ingen av lagene følgende har. Kan han lede Jerv over Michigan State-i det Store Huset i Ann Arbor?

10) Arkansas (3-1) Fanget et bye uken. Vertene Texas A&M på neste. Hadde bedre fortsetter å vinne, og vinne stort. Den Razorbacks er her fordi de bare tapt til Alabama med 4 poeng. Alle andre har mistet til Alabama med minst 21 poeng, og det inkluderer Penn State og Florida.

11) Boise State (4-0) – borteseier over Virginia Tech hjemme ser litt bedre nå som Hoakies slått av 23. rangerte North Carolina State. For Broncos å få mer imponerende at de ikke bare må vinne, de må vinne stort, og Virginia Tech må holde å vinne så godt.

12) Utah (4-0) – Får bye uken. Har slått ingen, men Pittsburgh Panthers, som nå 2-2.

13) Nebraska (4-0) – Dette er en opp og ned team – en verden-beater en uke, knapt vinne neste.

14) Stanford (4-1) – Hadde Oregon på tau tidlig, og kunne ha ferdig hvis det er ikke for sent omsetning som snudde trenden mot dem. Jeg tror fortsatt på Cardinal, og tror de kommer til å vinne mye mer spill.

15) Florida (4-1) – Fått det overlevert til dem av Alabama, men fortsatt et lag å regne med før de seg annerledes.

16) South Carolina (3-1) Fanget et bye uken. Reiser til Alabama neste og må opprørt Crimson Tide til å forbli her.

17), Iowa (4-1) – Behandlet Penn State, og har et bye uken nå før du reiser til Michigan uken etter.

18), Nevada (5-0) – Har absolutt ingen forsvar, men kan score poeng som Oregon. Fangstene annen patsy denne uken i San Jose State, og kan sette en skole scoring rekord som San Jose State (1-4) er virkelig, virkelig ille.

19) i Miami FL (3-1) – Pisket Clemson, og nå må være vert Florida State. Kanskje vil vi til slutt finne ut om gummi møter veien, eller hvis Florida State Seminoles (4-1) er for ekte.

20) Oklahoma State (4-0) – Har ikke spilt noen, men er ubeseiret.

21) Missouri (4-0) – Har ikke spilt noen, men er ubeseiret.

22) Wisconsin (4-1) – Opprørt av Michigan State, men jeg tror Grevlinger har fortsatt litt liv igjen i dem. Jeg håper de slå alle lag som Michigan State ikke.

23) Oklahoma (5-0) – Slå Texas i Red River Rivalisering, imidlertid, det er ikke sa mye dette året. Kunne bare slå av Utah State 7, Air Force 3 og Cincinnati av 2. Og dette er en drivkraft? Vis meg mer eller opphold på 22.

24) Nordvestlige (5-0) – Ja, jeg vet. Den Undersøkelsesbrønner har slått Vanderbilt, AA Illinois State, Ris, Central Michigan og nå Minnesota. Men de er ubeseiret, som er mer enn 103 andre Divisjon jeg-Et lag kan si på dette tidspunktet i sesongen, og at listen inneholder Florida, Arkansas, Stanford, South Carolina, Iowa, Miami FL, Wisconsin, NC State, USC, vel, du skjønner poenget.

25) Kansas State (4-0) – Har slått UCLA, AA Missouri State, Iowa Stats-og Sentral-Florida. Ditto ovenfor.

resten av wannabes trenger å spille seg inn i min poll, eller sitte på sidelinjen og klage. Du vet, det kan være bare to resulterer i en fotballkamp – resultater eller unnskyldninger. Lagene og spillere bestemmer seg for hver uke som det vil være av måten de spiller på.

http://www.drugs.com/food-interactions/sildenafil,viagra.html