ED Løsninger – Vakuum Terapi Ulemper

 ED Løsninger - Vakuum Terapi Ulemper

En svært populær metode for å korrigere en mann er erektil dysfunksjon er vakuum terapi. Menn bruker også vakuum terapi til å øke størrelsen av deres penis. I begge metoder, menn har funnet stor suksess med å bruke vakuum terapi. Vakuum terapi er godkjent av FDA er lett oppnåelig, og svært rimelig. Alt i alt, det høres ut som den perfekte løsningen. Godt, mens det er en vellykket behandling, det er ikke perfekt.

Hvordan denne metoden fungerer er at du setter en sylinder type rør over penis og pumper blod inn i penis for å oppnå en ereksjon. Eller, du kan bruke denne mens du har en ereksjon til å midlertidig øke størrelsen av deres penis. Begge disse er generelt trygt, men uten sunn fornuft, overforbruk kan oppstå, og kan resultere i skade på penis. Dersom du over pumpen for mye blod inn i penis, blod fartøy kan sprekke, forårsake alvorlig skade. Du ønsker å prøve og bare bruke det til en ønsket ereksjon eller størrelse, og unngå over å gjøre det. Dette er ment å være en sikker metode for menn, men som med alt annet, kan være feil som brukes til å forårsake skade.

I noen sjeldne tilfeller ved bruk av pumpe, menn har sugd en av sine testiklene opp i sylinderen, forårsaker enorm smerte og ubehag, men ikke varig skade. En annen er tatt opp problemet med å bruke vakuum terapi er at enden av sylinderen har ødelagt leddbånd på undersiden av penis etter for mye bruk over en lengre periode. Du bør bruke pumpen bare når du har behov for og rett og slett ikke overforbruk det for å unngå komplikasjoner. Pumpen vil komme med instruksjoner og advarsler som du bør lese og følge. De er der for din sikkerhet, så så lenge du ikke misbruker pumpe, bør du ikke trenger å bekymre deg for alvorlig skade deg selv.

De mest vanlige ulempe av vakuum terapi er at det er ikke en permanent løsning. Det er gjenbrukbare og hjelper deg når du trenger det, men det er bare når du bruker pumpen. Vakuum terapi ikke kurere ED eller noe, men gjør arbeid i å hjelpe deg å oppnå ereksjon når du trenger en. Også, det har ikke lest for mye suksess i å øke lengden av penis, noe som åpenbart er en ulempe.

Samlet, med riktig bruk, og ved å lese instruksjonene, bør du være i stand til å bruke vakuum trygt og godt. Det fungerer for hva det er annonsert å gjøre, og fordelene av Vakuum terapi i stor grad oppveier ulempene.