Ed Miliband En Mann Av i Dag? av Peter Jones

 Ed Miliband En Mann Av i Dag? av Peter Jones

Ed Miliband Arbeids-leder har uttalt at "David Cameron er klemme levestandarden for vanlige familier, han ønsker å gjøre det lettere å sparke arbeidere og han la bredden av kroken."

du Arbeider først med Bredden dette er totalt poppycock fordi den mann som ødela den Britiske banker ved å ta makten i forordning bort fra Bank of England var ingen ringere enn den tidligere Statsminister Gordon Brown. Den Gamle Damen i Threadneedle Street som Banken er kjent helt klart visste en touch mer om bank regulering enn Ed Milband forgjenger tidligere leder av Arbeidskraft ,Gordon Brown.

du Arbeider med det punktet om å sparke arbeidere alle som har blitt foreslått er et enkelt gå tilbake til der hvor lovgivningen opprinnelig sto. Det var for mange år at en ansatt kan bare bringe et krav for ulovlig oppsigelse hvis de hadde jobbet for en arbeidsgiver for over to år, i motsetning til ett år som det er nå. Mange arbeidsgivere er satt av ansette folk på grunn av den høye forekomsten av hva som er ofte mindre enn ekte tilfeller av ulovlig oppsigelse. Hva er galt med en to års periode?

å Håndtere presset på levestandard jeg antar han henviser til den siste MVA øke. Den siste Arbeidskraft kansler Alistair Darling hadde ikke utelukkes en økning i merverdiavgift. En av de største økning er det på drivstoff og brensel multiplikator ble introdusert av Arbeidskraft regjeringen enda en av sine skjulte skatter.

jeg tror det er på tide at Ed Miliband overfor sannheten at hans parti har gjort mange feil i håndteringen av økonomien i STORBRITANNIA:

Når du er i kraft Arbeidskraft solgt 400 Tonn Gull på US $275 et oz i forhold til et marked pris i dag i overkant av US $1,375. Dette representerer et tap på dagens verdi av i underkant av 10 Milliarder pounds. Det er prisen for å holde den Britiske hæren i Afghanistan for noen 2 years.Guess som initialer vises på notater knyttet til dette salget ingen andre enn Ed Miliband er!

Gordon Brown på sin første budsjett i 1998 fjernet muligheten av pensjonsmidler for å være i stand til å gjenvinne skatt på kapitalinntekt. Dermed slo han en massiv blåse på den ordinære jobber person. Da Labour kom til makten i STORBRITANNIA pension industrien var en av de sterkeste, men det er nå en av de svakeste.

Labour-regjeringen sendte den Britiske Hæren til krig i Afgahnistan med å gi ut riktig armoured kjøretøy.

Gordon Brown i ex-Statsminister må ned i historien som den eneste PM til å gi uriktige opplysninger til en offentlig granskning (Chillcot Forespørsel). Han ble tvunget inn i en svært skadelig retrett etter at han endelig innrømmet at han hadde villedet Irak Forespørsel og Stortinget om midler levert til forsvaret. Senior militære figurer klaget bittert etter Prime Minster fortalte Sir John Chilcot sin henvendelse at budsjettet for Britiske tropper hadde steget over inflasjonen hvert år det siste tiåret. Mr Brun senere gjentatt kravet i Commons. Han var en feil, og måtte innrømme at tallene økte bare i kontanter vilkår. En enda større kritikk er at ingen krig budsjett ble satt.

Dette problemet i løpet av tallene synes en felles sviktende i Arbeiderpartiet som bare i forrige uke, Mr Johnson, Ed Miliband ‘ s shadow chancellor said MVA stige vil effekten på matprisene, hvor som at skatt er ikke anvendes på de fleste matvarer. Hva en elementær feil å gjøre!

På Himmelen sa han at folketrygden ble 20% der som det faktisk er 12.8%!

Johnson når vises på Sky News ber om arbeidsgivers bidrag til NI for å være hevet fra 20 til 21 prosent som han ikke vet hva den korrekte pris var!

Han måtte bli rettet opp av intervjueren at det er faktisk 12,8 prosent.

Ed Miliband er leder for et mislykket arbeiderpartiet har brakt økonomien i STORBRITANNIA er den verste resesjonen i manns minne å ha dem som er involvert i den fremtidige økonomien ville være som å spørre Kapteinen på Titanic å organisere redningsarbeidet.

avslutningsvis spør jeg Er Ed Miliband en leder i Dag? Nei det er klart at han er veldig mye historie.

http://www.drugs.com/top200.html