Ed Miliband Re Skriver Historie ved Peter Jones

 Ed Miliband Re Skriver Historie ved Peter Jones

Ed Miliband har uttalt at Arbeiderpartiet som han er den nye lederen etter at Gordon Brown bør ikke ta skylden for betydelig gjeld mountain at Storbritannia nyter øyeblikket.

Det gjør du lurer på hvem han mener er faktisk å skylde på da?

Det var hans eget parti som var i regjering fra 1997 til 2010, noe som er 13 år med hendene på tiller. Sikkert de har til å ta de fleste, om ikke alle, av skylden?

jeg aksepterer ikke at alle av STORBRITANNIAS økonomiske problemer er å være skylden på Usa eller den Globale Resesjonen.

for meg virker Det da som Ed Miliband er i en tilstand av fornektelse ute av stand til å erkjenne at Gordon Brown som Kansler låst Storbritannia i et bolig-boom som endte i en krasj på grunn av mangel på skikkelig finansielle tilsyn og en lett berøring på byen regulering..

Hva er det som Gordon Brown sa om regulering "Det bedre, og etter min mening den riktige modellen for regulering – en risikobasert tilnærming er ingen inspeksjon uten begrunnelse, ingen form fylling med ut begrunnelse og ingen informasjon som trengs med ut begrunnelse ikke bare en lett berøring, men en begrenset touch".. Vel, det du har det, i utgangspunktet, han var ikke peiling!

Hvordan kan Ed Miliband argumentere for at den BRITISKE bank svikt er ikke et direkte resultat av hans forgjenger, og derfor er hans egen policital fest?

Det gjør du lurer på hvor Gordon Brown var i 1973/74 krise (igjen forårsaket av en eiendom boom) når banker som London & Fylke og Cannon Street Investeringer var i vanskeligheter. Sikkert han må ha hørt om dette som Jeremy Thorpe den liberale politikeren var styremedlem i London & Fylke Verdipapirer?

I disse tider Regjeringen ikke få panikk som Brun og Arbeiderpartiet gjorde de stod deres bakken, ingen banker var nationalised, Bank of England ga ledelse og et liv båt til dem som trenger det, og etter et par år hver ting tilbake til det normale.

hvor mange år var det Gordon Brown ‘ s chancellorship at vi har hørt dem gylne ord "Mr Nestleder høyttaler jeg har sagt det før og jeg sier igjen Noe Tilbake til Boom og Bust".

selvfølgelig den Globale resesjonen er en medvirkende faktor, men ikke utelukkende, som Labour-Regjeringen med Gordon Brown som Chancellor of the Exchequer fra 1997 til da han ble Statsminister i 2007 har mye å svare på. Ganske enkelt i de gode år, de klarte ikke å bygge opp Pålitelighet.

Ed Miliband har sagt at Økningen i MERVERDIAVGIFTEN er feil skatt til rett tid jeg har til å tigge det åpenbare spørsmålet er han faktisk feil mann til feil tid.

Det er ingen tvil om at Ed Miliband er en absolutt politisk opportunist. Han var, var han ikke, medlem av Arbeids-Kabinett som i henhold til Herren Mandelson ‘ s memoarer ønsket å heve merverdiavgift. Ikke en gang, men faktisk to ganger, en gang i November 2009, og igjen i Mars 2010. Dette er åpenbart går en veldig lang vei å gjøre Ed Miliband angrep på MVA stige se litt hva mindre enn forsiktige. Disse foreslåtte økninger ble fortelje av daværende Statsminister Gordon Brown. Spørsmålet må bli spurt var disse på det tidspunkt skatteøkninger som var riktig. Jeg tror ikke at Ed Miliband ville vite hans bror David imidlertid kan.