Effekten av Mannlig Impotens på Kvinnelige Partnera€™S Seksuell Funksjon – Helse – Alternativ Medisin

 Effekten av Mannlig Impotens på Kvinnelige Partnera€™S Seksuell Funksjon - Helse - Alternativ Medisin

Bevissthet om mannlig seksuell dysfunksjon har økt dramatisk over siste 10 år. Faktorer som å forstå mekanismene som er ansvarlig for erektil funksjon, utvikling av ny muntlig medisiner for impotens behandling og endringer i kulturelle holdninger med hensyn til disse problemene på grunn av økt publisitet kampanjer har ført disse spørsmålene kommer i søkelyset, og også tillate menn lider med disse betingelsene for å komme ut i det åpne søker løsninger. Det er mange store og langsiktige virkninger av mannlig impotens på sin partner. Seksuell dysfunction i menn ofte initierer en rekke fysiske og følelsesmessige samspillet mellom partnere og har en skadelig effekt på intimiteten i forholdet. Menn som opplever seksuell dysfunksjon har en tendens til å holde seg unna seksuell kontakt enten ut av prestasjonsangst eller med en despondence at forsøket ville mest sannsynlig føre til en feil. Dette unngåelse kan føre til redusert frekvens av sex mellom berørte par.

Mange undersøkelser viste at kvinnelige partnere påvirket av mennene rapporterte signifikant lav sex stasjonen og var mer begrenset i sin seksuelle aktiviteter i forhold til kvinner som har partnere som ikke har seksuell dysfunksjon. I en annen studie lignende funn for kvinner som har partnere var plaget med impotens, ble rapportert. Disse erfarne kvinner dysfunksjoner som orgasmisk dysfunksjoner, dyspareunia, vaginismus, og lav libido. Selv om alder ikke var styrt ut av studien, er det overraskende faktum forble som meget mindre antall kvinner rapporterte disse symptomene før deres partnere opplevde utbruddet av erektil dysfunksjon.

Hvordan kan kvinner med impotent partnere håndtere problemet?

Noen par er overvinnere, med et sterkt ønske om å løse erektil dysfunksjon. Andre er resigners, som innrømmer at det er et problem, men som ikke søker behandling for å løse det. Så det er avoiders, par som nekter å innrømme og impotens med noen. Den endelige typer mennesker er alienators. Disse er kvinner som føler seg så sinte at de er ikke bare tatt ut fra deres forhold, men kan også ty til nedverdigende sin partner og som søker intimitet andre steder.

Når kvinner er sint, denne sinne er mesteparten av tiden til stede selv før utbruddet av seksuelle problemer. I slike tilfeller, ekteskapelig terapi i stedet for seksuell terapi kan gjøre en hel masse av forskjellen. For en kvinne som ønsker å hjelpe hennes partner å overvinne mannlig impotens, det er svært viktig å forstå hvorfor erektil dysfunksjon oppstår for å lette hennes bekymringer, så vel som å forberede seg vel med henne for å hjelpe henne partner konfrontere problemet. Å være i stand til å snakke om det er første skritt til å håndtere impotens. Når hun begynner å bygge kommunikasjon med henne partner, som det bidrar til å uskadeliggjøre henne sinne og frustrasjon kan det være med hensyn til forholdet. Husk, det kan skje med hvem som helst, så kvinner ikke trenger å ta ansvar for sin partner erektil dysfunksjon. Men de fleste av dem spiller en avgjørende rolle i å hjelpe sine partnere å overvinne tilstand.

Menn kan ha orgasme uten ereksjon

Ja, det er sant. Mange folk verken tro det eller vet det. Mange par er engstelig for å selv begynne å bygge noen form for fysisk kontakt i frykt for ytterligere skuffelse. Dette kan føre til enda mer av en fysisk avstand mellom paret, som kan til slutt bryte det. Så, det er viktig å fastholde at følelsen av intimitet. Det er mer sex enn samleie og når par realisere dette, må de bli introdusert til andre måter å tilfredshet som manuell eller oral stimulering, stryke, kyssing og mer. Disse er alle vurdert som en del av intime forhold som kan føre til orgasme hos begge parter.

Piller som impotens kur

Naturlig mannlige supplement som Gull Maks for menn, som er opprettet med urter som Ginseng og Urter Epidemii, har til hensikt å oppnå sterkere og mer langvarige ereksjoner. Med sine afrodisiakum, energi øker og stress busting ingredienser, dette tillegget fungerer på alle deler av kroppen som er forbundet med seksuell helse.

Om Forfatteren

Eleanor Patterson er en forfatter i NORGE. Han skriver om temaer som seksuell helse hos menn og kvinner og fitness råd kolonner for. Han anbefaler bruk av naturlige kosttilskudd som Gull Maks for menn å overvinne seksuelle problemer. For å overvinne mannlig impotens, det er mange alternative valg som er tilgjengelig for deg å kjøpe på penisenlargement.eu.com.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.