Effekten av Statiner – Helse

I Dag, nesten hver eneste person lider av noen form av helse, sykdom og en slik felles helsetilstand er høy blod kolesterol. Høyt kolesterol kan være på grunn av mange grunner, som for eksempel dårlig eller usunne matvaner, arvelig, utilstrekkelig fysisk trening, noe som videre fører til andre alvorlige medisinske problemer som for eksempel hjerte slag og også høyt blodtrykk nivåer, og det virkelig kan være dødelig hvis det ikke er herdet på gang. Og så er det viktig å redusere kolesterol nivå for å leve et sunt liv.

LDL, dårlig kolesterol kan reduseres ved bruk av Statin legemidler som er foreskrevet av legen din. Likevel, det er flere uønskede virkninger av statin legemidler som du må være klar over. For det første, kan du vite hvordan gjør statin narkotika hjelpe oss. Statin narkotika, spesielt formulert for å redusere kolesterol nivå (LDL), blokkere enzymer som er viktige for leveren til å produsere kolesterol. Derfor, dette bringer om negative effekter på kroppen vår som kanskje føre til helsemessige problemer for hvem som helst som er gitt statin medisiner.

Her er noen bivirkninger som er generelt oppleves av folk som bruker statin legemidler.
? Kvalme: Kvalme, oppkast, følelse eller fornemmelse av sykdom er ett av populære bivirkning av statin narkotika. Du kan føle disse tegnene eller symptomene enten kort tid etter inntak av medikamenter eller når som helst på dagen, normalt i morgen timer.
? Søvn uorden: søvnproblemer er ofte observert i folk som har vært gitt statin legemidler.
? Hukommelsestap eller tap av hukommelse: Mangel på oppmerksomhet eller uaktsomhet er en mer ødeleggende resultat av statin medisiner. Dette ytterligere mer reduserer den generelle ytelsen på jobb, skaper derfor et dårlig inntrykk på kontoret.
? Aggresjon: Inntak av statin medisiner har en tendens til å gjøre deg hensynsløse og fiendtlig. Folk under denne medisinen er vanligvis nådeløse og sjenert. Dette kan også føre til depressive lidelse.
? Kort temperedness: Menn og kvinner tidkrevende statin legemidler kan bli lett å utløse & har plutselige humørsvingninger uten noen spesiell grunn..
? Skader på kroppens organer som Nyre: Regelmessig inntak av statin narkotika bringer om nyresvikt slutt. Selv om de tidlige tegnene på nyreskade vil ikke bli observert, men etterpå organ vil ikke fungere perfekt.
? Diaré: Statin narkotika også forårsake diaré på grunn av unormal avføring. Løs avføring eller diaré kan bringe om svakhet i en person.
? Verkende muskler og leg cramps. Dette gjør at noen føler seg utmattet og lat. Generelt, er dette ytterligere vil føre til manglende evne til å gå eller bevege seg komfortabelt.
? Erektil dysfunksjon: Selv om det er mange faktorer for gutta å oppleve fra ereksjonsproblemer, forbruk av statin narkotika kan også være god grunn av dette dysfunksjon i gutta.
? Forstoppelse: Kosthold regime gjør har en stor innflytelse på din fordøyelseskanal system, men med statin narkotika du kan muligens gå gjennom ekstreme forstoppelse som kan føre til sprekker pluss diverse andre relaterte problemer..

Dette er den mest vanlige uønskede virkninger av statin legemidler som om hjelpe deg å redusere dårlig kolesterol nivå, men kan lage din helse forholdene enda verre. På tross av dette, med noe narkotika kommer bivirkninger, slik at en person trenger å vite faren og vekt med fordeler. Din helse er vanligvis å gjøre en slik beslutning. Derfor, før du tar statin narkotika for å redusere LDL, en person må være oppmerksomme på at disse stoffene kan gi om disse bivirkningene dette er et spørsmål om bekymring.

Om Forfatteren

 

Oppdag alt om simvastatin bivirkninger.
Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.