Effektiv Lederskap Ferdigheter Formet av Helhetlige Metoder :: Drevet av Subrion 3.1

 Effektiv Ledelse Ferdigheter Formet av Helhetlige Metoder :: Drevet av Subrion 3.1

Nylig, mange folk har vokst til å bli overbevist om at kropp og sjel er uatskillelig enheter som eksisterer i et gjensidig tilkobling. Hva du spiser kan ha en effekt på alt annet, selv i den minste måter. Noen mennesker hevder at sukker kan gjøre mennesker mer irritable, eller som stekt mat kan bremse ned kroppen liksom. Mens bevis på dette forekommer, og det er sikkert likevel en pågående debatt om hva sannheten er, det er absolutt en enkelt konstant resultat: fysisk trening kan påvirke en&#39s mentale og emosjonelle natur.

Det har vært en fersk studie som viser at hengivenhet eller sosial bonding er berørt av en uvanlig blanding av kroppslige kjemiske stoffer. Hypothalamus kjertel produserer hormoner og bestemte molekyler som reiser via blodet og inn i hjernen. Disse stoffene er konsentrert i bestemte deler i hjernen som styrer spesielle følelser og "lag" av sosiale bånd og hengivenhet. Hvis hormoner reise via blod, det høres rimelig at når du spise godt og trene oftere, disse " feel-good’ væsker vil hjelpe deg å forbedre disse følelsene.

Flott ledelse har mye å gjøre med forståelse, samt gode mentale og emosjonelle utholdenhet. Det har også mye å gjøre med evnen til å styre seg selv og ens følelser. Den mest fordelaktige strategi for å starte å bli fit er alltid å aktivere kroppen til å bevege seg riktig, og også hjernen til å fungere fint. Ved å kontrollere ens følelser, kan man i hovedsak øker ens velvære.

stasjonen for å oppnå balanse er sammenlignbare, yoga, som er praksisen med å kanalisere ånd i kroppen-og dermed hjelpe utøveren til å bevare kontroll i fullstendig fred. På samme måte, en ledende lederutvikling programteaches folk til å ha selvkontroll i en ånd av fred. Yoga fremmer også god mental og fysisk velvære. Disse askese og andre typer trening støtte kroppen og sinnet til å fungere riktig, noe som er viktige forutsetninger for ledere som arbeider med en gruppe.

Lederskap trenger en hierarkisk organisasjon. Lederskap krever også en viss mengde av sunn og konstruktiv aggresjon. Dette har mye å gjøre med hormonet testosteron, som er til stede i både menn og kvinner, men er en mye mer konsentrert i mannlige kropper. Testosteron oppfordrer aggresjon, og en kontrollert grad av at det er vist på personer uavhengig av kjønn som viser en fast karakter i utøvende lederskap trening.

lederutvikling trainingpromotes fysisk egnethet, som så-sures at ulike endokrine kjertler som frigjør hormoner som styrer følelser og sosial interaksjon opphold i god stand. En helhetlig metode for å velvære vil være det primære målet som det tog den enkelte til å utnytte seg selv og fremme selvfølelse. Folk ville være mye mer villige til å forholde seg til en selvsikker leder.

http://forums.webmd.com/3/sex-and-relationships-exchange/forum/7827/1