Ejaculation Problemer hos Menn – Naturlig Rettsmidler

 Ejaculation Problemer hos Menn - Naturlig Rettsmidler

I de fleste tilfeller problemer med utløsning er psykologisk opprinnelse, og som ikke er knyttet til en fysisk mangel. En mann kan være " seksuelt utilstrekkelig", med en partner, mens du utfører ganske normalt med andre. De to viktigste spørsmålene som beskriver ejaculation problemer kommer fra motsatte sider av spekteret: tidlig utløsning, og manglende evne til å ejakulere i det hele tatt.

for Tidlig utløsning er et svært vanlig fenomen, spesielt hos unge uerfarne menn. Som regel er det et tegn på prestasjonsangst. Det skjer enten ved starten av samleie eller kort tid etter. I ekstreme tilfeller kan det også oppstå før noen fysisk kontakt er laget.

Manglende evne til å ejakulere er ikke på langt nær så vanlig som prematur ejakulasjon brakt videre av angst. Det kan være forårsaket av overdreven bruk av alkohol eller narkotika, andre overindulgences, eller bare ikke nok penile stimulering. Noen ganger er det observert hos eldre mennesker, på grunn av deres tap av penile følsomhet.

for å bekjempe en utløsning problemer en person trenger for å opprettholde en avslappende og ikke-stresset diett, mens supplere deres kosthold med mer avslappende og beroligende matvarer og urter.

Start dagen din med frokost av havregrøt vil gi en tonic for nervene, slappe av og roe deg, og hjelpe takle det å møte uansett hvilke problemer du kan støte på.

Den beroligende effekten av valerian root er legendariske. Bare kombinere det med noen skullcap i en te og drikker tre ganger daglig for å roe nervesystemet.

Urte rettsmidler som saw palmetto og damiana påvirke hormonelle system, som de stimulerer den mannlige reproduktive systemet og gjenopprette nerver.

en Annen måte å bekjempe stress og angst er å ta et bad fylt med en blanding av lavendel, geranium og bergamott oljer.

Unngå koffein eller andre stimulerende midler. Øke ditt inntak av B-vitaminer.

Prøv å ta Rescue Remedy før samleie – det skal hjelpe deg å slappe av og roe ned. Det er også brukt til å roe panikkanfall og bistand bil ulykke ofrene.

(Merk: Rescue Remedy er en lik blanding av Kirsebær Plomme, Rock rose, Impatiens,, Klematis, og Star of Bethlehem flower remedies utviklet av Edward Bach, en engelsk lege og homeopat, i 1930-årene for å balansere kroppen etter noen følelsesmessige eller fysiske forstyrrelser.).

Nylige studier har knyttet til noen tilfeller av prematur ejakulasjon å magnesium mangel, som synes å være ganske vanlig i USA. En voksen mann trenger å ta 400 mg magnesium daglig. Matvarer som er rike på magnesium er gresskar og squash frø (150 mg per unse) svarte bønner ( 120 mg per kopp), kokt spinat (157 mg per kopp), kveite (170 mg i &frac12 en filet), samt brokkoli, peanøtter, østers, kamskjell, og noen andre.