Ekspert Anbefalinger: Seks Lett MethodsTo Bli Gravid I 1. Prøve

 Ekspert Anbefalinger: Seks Lett MethodsTo Bli Gravid I 1. Prøve

Last ned – Stock Bilde
fra © Http :

Dr. Karen Leham, MD skriver:

Av alle de enkle måter å bli gravid, kanskje den enkleste måten er å tid samleie riktig. I tillegg, hvordan pleier du har sex er en viktig faktor på fruktbarheten.
Tips 1: Mindre er ikke ekstra –
Det overveldende flertallet av infertile par er tilbøyelig til å ha sex så ofte. Mer enn 50% har samleie mindre enn en gang per uke, og mange av utelukkende som snart hver måned når aktivt prøver å bli gravid. Så den raskeste måten å bli gravid, er å starte med å ha sex oftere.
Tips 2: Timing er alle bitene-I form av å bli gravid, er den enkleste måter å bli gravid innebære å vite nøyaktig når du har eggløsning. I et forsøk på å identifisere når du har eggløsning, kan du få en over-the – counter ovulation predictor utstyr, Erklærer 20 eksamener GRATIS! ($sytti to verdt). for å måle eggløsning frigjøre hormonet i urinen, og å finne den faktiske tiden for eggløsning.
Tips 3: Lytt til hva kroppen din er å gjøre et forsøk på å la deg vite det – En grei løsning for å bli gravid er å observere din livmorhalsen (CM), som kan være våt og glatt, som rå eggehvite. Dette er vanligvis kjent som "egg-hvit livmorhalsen." CM bidrar til å annonsere sperm livet ved å redusere surhet i skjeden og gir næring til sædcellene. Som du utvikler nærmere eggløsning tid, din CM vil trolig bli følt utenfor skjeden. Som østrogen områder fortsetter å stige, kan det også være en ti-fold øke i volum av din CM.
fire Tips: Finn din Topp Dag – Ved å observere dine livmorhalsen, en dame kan oppdage når hennes fysikk er klar for eggløsning og likeledes når eggløsning har gått. Du kan ta en titt på ved hjelp av fingertuppene, fordi CM kan strekke seg for flere inches før det bryter. Som du observere din CM i løpet av 1-tre sykluser, vil du begynne å skille mellom våte og tørre og våte og glatte våte. Å vite forskjellen mellom våte og glatte våte vil gjøre deg i stand til å bestemme din Topp Dag.
Din Topp Dag er den siste dagen på som egg-hvit CM er begge sett av filt.. Det kan være som er angitt på neste dag da alle glatt følelse har forsvunnet. Det kan faktisk sammenfaller med eggløsning, men for åtti fem% av damer, det er ekstra mer sannsynlig å bli vedtatt av eggløsning inne i 1 dag eller 2 dager (10% av jentene). Din mest fruktbare tid er når toppen tegn forekommer bare før eggløsning. Timing samleie i løpet av denne perioden er også den enkleste og raskeste løsningen for å bli gravid da du kan være positivt at sunn sperm er klar til å fullføre med en sunn egg for en vellykket forestilling.
Tips 5: Cervical palpasjon – En annen grei mulighet for å bli gravid er ved å bli kjent med tegn på livmorhalsen, slik at du vil være i stand til å beregne din mest fruktbare tid. Cervical palpasjon er en metode du kan bruke til å identifisere dine mest fruktbare delen av menstruasjonssyklusen. Ved å sette fingeren helt der inn i skjeden din til du føler den høyeste, vil du være i stand til å vurdere føler, posisjon og åpning av livmorhalsen. Du vil være i stand til å avgjøre når livmorhalsen blir mykere, høyere og mer åpne (tilstrekkelig til å bekjenne en fingertuppen) – angi tidspunktet for eggløsning. Etter eggløsning har gått, cervix vil endre seg til vanskeligere, redusere og mer lukket.
Tips 6: Hva mennesket kan gjøre – En av de beste metodene for din mann til å hjelpe deg å bli gravid, er å være sikker på at hans sperm er sunt når gjødsling egg. Dette er best å oppnå ved å unngå samleie 2-3 dager før eggløsning. Deretter begynne å ha sex ustanselig, rett og slett tidligere enn eggløsning og på tidspunktet for eggløsning. Så for eksempel, når du har eggløsning på dag 14, vil du avstå fra sex på dag 11-12. Deretter har sex på dager 13-14 å sørge for at han leverer maksimal utvalg av sunne sæd for egg befruktning og til å utvide dine sjanser for å endre til gravide.
Dette er noen effektive og enkle måter å bli gravid.
Sena S. Savaglio

Hvis du trenger annen informasjon med referanse til måter å bli gravid besøk Writer ‘ s internett-side i en flash!

Video Kilde: Youtube –

http://www.drugs.com/comments/vardenafil/staxyn-for-erectile-dysfunction.html