Ekteskap, Barn og Skilsmisse: Når «Le Musikk» Stopp

 Ekteskap, Barn og Skilsmisse: Når

Det kan skje på mange måter. Noen ganger, plutselig, ut av det blå, uten advarsel overhodet. Andre ganger, musikk sakte, gradvis forsvinner til en øredøvende stillhet.

Skilsmisse er den store pesten på Amerikanske familier i dag. Mer enn 40% av alle voksne under 40 er barn av skilte foreldre. USA har nå den høyeste skilsmisse rate (omtrent 44%) av Vestlige land, selv om det er litt fallende. Unngå det, forberede seg til det og håndtere konsekvensene av når musikken stopper involverer millioner av oss hver dag.

Her i Frankrike, der "bruk" av en kjæreste som er akseptert og hyppige, gjeldende skilsmisseraten er 39%, vil ha mer enn tredoblet siden 1970. Trenden er urovekkende. Selv den franske finne sin egen ekteskapet som institusjon "moins godt" enn før.

som Sitter i denne nesten-tomme cafщ, jeg slo hvordan oddsen disse elskere smooching på Seinen kunne gifte seg, men så skilsmisse, har skutt opp som mitt blodtrykk nå, takk til min mindre enn imøtekommende servitører. Utroskap, økonomiske belastninger, seksuelle problemer, foreldre forskjeller, dårlig anger management, karriere inkompatibilitet og, selvfølgelig, catch-all "uforenlige forskjeller" som årsak til å oppløse ekteskap og familier til å lide.

Kanskje smerten blir for stor. Eller forestillingen om ting er håpløst, og vil ikke endre, eller det vil ta altfor lang og altfor mye arbeid forårsake par til å trekke ut kontakten, og gi opp. Håpløshet er en mektig kraft, rane oss av energi og initiativ.

selvfølgelig, den stressende konsekvensene av en skilsmisse kan være ødeleggende følelsesmessig, økonomisk og på alle barn. Hvordan foreldre informere sine barn og forhandle fremtiden foreldre ansvar påvirke hvordan vil barna reagere på nyheten.

Det er best å fortelle dine barn sammen, rett og slett, ærlig og direkte. Ikke gå i detalj om hvorfor eller bash din ektefelle. Det er greit å avsløre din sorg, og samtidig tillate dem å vise sine følelser. Hvis du er som skiller og ikke er sikker på om skilsmisse, ikke gjør spådommer eller løfter du ikke kan holde. Prøver å holde ting så konsekvent som mulig.

La barna vet at de ikke er ansvarlig for, at ingenting de har gjort som er årsaken til separasjon, og de kan ikke gjøre noe for å få deg til å få tilbake sammen. Ikke bruk ditt barn som kommunikasjon go-betweens. Forsikre dem om at du både er glad i dem og vil fortsette å ta vare på dem.

de Fleste mennesker inn ekteskapet forventer at det skal vare. Suksess verdt å ha er verdt å kjempe for…gjennom både spennende oppturer og mind-numbing nedturer.

Sperring fysisk mishandling, par kan reparere og forbedre deres ekteskap. Jeg har sett dem gjøre det utallige ganger i San Diego ekteskap rådgivning. Noen ganger er det enklere og raskere enn forventet. Noen ganger tar det tid.

Vel, musikk mellom min nå-tom cafщ servitør og meg har falt til en desibel. Klart, han har viktigere ting å gjøre enn å ivareta beaucoup-os-å betale litt ol’ meg. Jeg vurdere skilsmisse ham (C ‘ est la vie, c ‘ est la guerre), men bestemmer seg for å gi den en ny sjanse. Monsi!…unnskyld, monsi!

Okay, jeg har fått nok. Musikken er døde. Jeg forlater. Hei, bud, Glad Bastille Dag! Vent! Mon Dieu, han kommer over! Jeg hører musikk.

Før du legger inn bud adjø til duet, bør du hjelp av en erfaren, godt-ansett ekteskap rådgiver.

For mer informasjon:
Ekteskap Rådgivning – San Diego County
Forhånd Rådgivning – Denver/Boulder