Ekteskap og Sex Problemer:- Hvorfor Bør Du ikke Gjøre Det til Et Tabu Emne – Relasjoner – Ekteskap

 Ekteskap og Sex, Problemer med&#58 Hvorfor Du ikke Bør Gjøre Det til Et Tabu Emne - Relasjoner - Ekteskap

Ekteskap og sex-problemer kan lett oppstå i et ekteskap hvor disse tingene er ikke gitt den prioritet de fortjener. Hvor mye vekt er lagt på dem, avhenger av at hver partner syn og personlighet. For noen mennesker ideen om en nøytral ekteskap er utenkelig. For andre er det kanskje en trade off i en ellers lykkelig forhold. Nøkkelen selvfølgelig, er å sørge for at begge parter utsikt er i takt.

Seksuelle problemer i ekteskapet bør aldri være fravikes av eller gjort narr av. Din ektefelle kan være selv-bevisste på problemet allerede, og fremhever det unødvendig vil ikke bidra til å løse problemet. I stedet, ektepar må jobbe sammen for å skape løsninger og, om nødvendig, å akseptere virkeligheten.

Imidlertid, noen mennesker som opplever sex-problemer som erektil dysfunksjon, hormonell ubalanse, tap av ønske på grunn av en midlertidig tilstand (for eksempel sykdom eller graviditet), manglende evne til å oppnå orgasme, etc., finn drivkraft til å opprettholde deres ekteskap veldig vanskelig.

å Ha en aktiv, sexy ekteskap hjelper par til å føle koblet på et dypere nivå, hinsides ord og ideer, og dag-til-dag problemer. Ha vanskeligheter i soverommet er definitivt noe å snakke om, og bør løses så raskt som mulig.

i Dag, det er mange valg for par som ønsker å avhjelpe noen av de mer vanlige seksuelle problemer. Dette er definitivt gode nyheter siden helse-eksperter hevder at, til tross for en stereotypi, seksuell aktivitet i ekteskapet er 25%-30% bedre og mer tilfredsstillende enn deres singel kolleger.

Men hvis du har problemer, kan du søke profesjonell hjelp. I Storbritannia alene, den største leverandøren av seksuell terapi mottar for øyeblikket på 5 000 nye pasienter hvert år har seksuelle problemer. Det kan dels være på grunn av en økende vilje til å ikke sette opp med en nøytral ekteskapet snarere enn en økning i antall par som opplever problemer.

Videre-statistikken viser at de fleste som deltar i noen form for seksuell terapi kan faktisk forbedre deres ekteskap så vel som deres helse. Nesten 93% av de som har gjennomgått seksuell terapi har vesentlig forbedret sine giftet seg med liv.

Ekteskap eksperter er enige om at sunn seksuell aktivitet kan gå en lang vei i å reparere et ekteskap nærmer seg med skilsmisse. Men, man skal ikke avvise det faktum at ikke alle seksuelle problemer kan løses. På grunn av dette, det er viktig for alle ektepar for å forstå og akseptere deres partner emosjonelle og fysiske seksuelle begrensninger.

Om Forfatteren

for å Få sex hjelp er ikke noe du må føle deg flau over, spesielt hvis det fører til hot sex, ikke sant? For å lære hvordan å ha sex som vil ha henne climaxing lett gå til: http://www.lovesexmarriage101.com/Sex og å komme i gang…

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://www.drugs.com/answers/when-will-a-generic-and-hopefully-much-less-206359.html