Ekteskap Problem – Er Ditt Ekteskap Problemet Alvorlig Nok til Å Rettferdiggjøre å Få En Skilsmisse?

 Ekteskap Problemet Er Ditt Ekteskap Problemet Alvorlig Nok til Å Rettferdiggjøre å Få En Skilsmisse?

å Ha et ekteskap problemet kan være opprivende spesielt hvis du prøver å gjøre alt du kan for å gjør ditt ekteskap til å fungere. Avhengig av hvordan ekteskapet ble før til å tro at du hadde et ekteskap problemet, kan du være i for en sårende tid hvis du ikke tar et skritt tilbake og ser på ekteskapet problemet fra en "helikopter" synspunkt. For å gjøre det, du kommer til å trenge å prøve å begrense din emosjonelle innsats i den situasjonen som riktignok er en vanskelig ting å gjøre.

Det første trinnet i å få over et ekteskap problemet er å huske at du ikke er alene, mange par har ekteskapelige problemer som stammer fra alle slags forskjellige typer atferd.

Her er en ufullstendig liste over ekteskap problemer som du kan eller ikke kan ha oppstått:

Ekteskap problem #1: Mangel på seksuell intimitet – et alvorlig problem som du må arbeide gjennom i min mening, hvis du kommer til å finne ut av det.

Ekteskap problem #2: Eksploderte under et argument, begynner å bli for emosjonell og la din temperament få det beste ut av deg – du trenger å lære å arbeide sammen og du kan ikke gjøre det hvis en av dere begynner å bli for varme.

Ekteskap problem #3: å Være egoistisk – til slutt vil dette ta opp til deg. Du bør alltid tenke på din partner når du tenker på deg selv.

Ekteskap problem #4: å Være uærlig – annen alvorlig problem. Hvis du ikke kan være 100% ærlig og åpen med din kompis, du er ekteskap er mest sannsynlig dømt eller i det minste ulykkelig.

Ekteskap problem #5: Erting for mye – generelt mannen gjør dette, men det kan gå begge veier. Hvis det er en liten bit av sannheten til erting eller det er en større ekteskap problem som fremmer den ertelystne, kan du være i for en lang vei å recovery sammen. Sjansene er at du vil ha en mye mer arbeid å gjøre for å rette dette ekteskapet problem.

Ekteskap problem #6: Ikke respekterer din ektefelle – dette ekteskapet problemet kan resultere i alle andre typer problemer. Hvis du opplever dette må du komme til roten av dette og finne ut hvorfor de ikke respekterer, er til stede. Hvis du ikke får hver dag respekt som du fortjener, gjøre det til en prioritet å ikke la dette gå på en annen dag.

Ekteskap problem #7: Ikke å være imøtekommende til din ektefelle eller ikke lytter til din ektefelle – menn er vanligvis skyldig i dette ekteskapet problemet, men er ikke eksklusivt til svakere kjønn på noen måte. Virkelig lytte betyr ikke å adlyde, det betyr å forstå hva som er viktig for din ektefelle og handle deretter.

Selvfølgelig er det mange andre ting som kan være merket med en "ekteskap" – problemet, må du bestemme hva de er som de gjelder for din situasjon.

Så, hvordan kan du finne ut av om et ekteskap som er problemet eller problemene er alvorlige nok til å rettferdiggjøre en skilsmisse?

Du bør først undersøke hva ekteskapet problemet faktisk er, og bestemme om det er utelukkende et problem for deg, eller hvis det er noe som du både anser for å være et ekteskap problem. Hvis du er den eneste som ser sa handling som et ekteskap problemet, må du bestemme om eller ikke spesifikke ekteskap problemet være forårsaket av deg eller om det er virkelig et problem som kom med din ektefelle. Dersom ekteskapet problemet er unik for deg, søke hjelp fra en rådgiver og gjør deg selv courtesy of prøver å løse problemet før du tror at du trenger å kjøre rett ut og få en skilsmisse. Vil du bli en bedre person for det fordi du vil ha noe fast i deg selv.

Men hvis du virkelig tror at ekteskapet problemet er forårsaket og forlenget med din ektefelle, setter seg ned med deg selv først og undersøke hva du tror er årsaken til atferd som skaper ekteskap problem. Sørg for at du blir logisk når du har identifisert problemet som du mener er årsaken til ekteskap problemet og prøve å huske hvis de kjennetegn eller adferd som du har identifisert i din ektefelle er ‘løses’ i ditt sinn…forutsatt selvfølgelig at din ektefelle vil være enig i at du har rett.

Neste, tilnærming din ektefelle med beskjed om at du har reflektert over og prøver å snakke gjennom årsaken til ekteskap problem. Forhåpentligvis din ektefelle vil være åpen for konstruktiv diskusjon om ekteskap problemet, slik at du kan arbeide gjennom det sammen. Hvis du ikke kan arbeide på ekteskapet problemet sammen, søke hjelp hos en mekler eller ekteskap rådgiver slik at du kan faktisk snakke ut ekteskap problem logisk. Hvis du ikke kan arbeide det ut etter rådgivning, dype refleksjoner og diskusjoner, bør du være i stand til å avgjøre hvorvidt eller ikke ekteskap problem garanterer en skilsmisse eller ikke.

selvfølgelig, ingen kan bestemme dette, men du.