Ekteskap Problemer – Mann ikke Liker Sex

 ekteskapelige Problemer - Mann ikke Liker Sex

Din mann ikke liker sex? Dette kan være en av de mest overraskende ekteskap problemer som du kan oppleve. Du aldri drømt om at din mann ville ha det som synes å være en redusert sexlyst. Det kan være tilfelle, men faktisk, han kan bare vises ikke til å like sex. Problemene kan også være ganske forvirrende for ham.

Her er seks grunner til hvorfor det kan være at din mann ikke liker sex (eller at han synes det ikke å like fysisk intimitet).

1. Klager (Reelle eller imaginære) Slå Ham Ut

Din oppfattet klager kan slå ham ut. En av hans største behov er å bli beundret og respektert av deg. Hvis du er kanskje litt uforsiktig i hva du sier rundt ham, kan han føle at dine kommentarer klager, eller kanskje du faktisk har klaget over visse ting. Han måtte ønske respekt og fred, men han ender opp med klager og uro.

2. Depresjon Påvirker Hans Liv

Hvis din mann erfaringer depresjon, kan det påvirke andre områder i livet. Disse faktisk kan være årsaker til at han ikke forholder seg til seg selv. Deretter blir han flau fordi hans ønske er mindre enn det en gang var, og han forstår ikke hvorfor. Så når dette er anerkjent som et problem i ekteskapet, kan han bli enda mer deprimert. Dette kan gjøre ham ser ut til å ha en redusert sexlyst.

3. Stress Påvirker Hans Liv

Hvis han opplever stress utenfor ekteskapet, kan det påvirke alle typer områder i livet. Han kan ha problemer med å håndtere dette fordi han ofte er en mester til compartmentalizing hans liv. Når følelsesmessig stress fra ett bestemt område av hans liv blir noe som han ikke kan få ut av tankene hans, han kan ikke være i stand til å fokusere på noen av de andre områdene. Da han ikke liker å prøve i fysisk intimitet området fordi han ikke liker å bli oppfattet som en feil.

4. I en Sak, eller Tenkt på en Sak, Forbruker Hans Sinn

Dette er en alvorlig situasjon utover andre årsaker som vi ser på her. Hvis han er å ha en affære, er han sannsynligvis til å dekke det opp. Konfrontere ham kan bringe ærlighet, men i mange tilfeller vil det bare føre ham til å lyve om hva som skjer. Vær ikke for naive, men sørg for at du har ekte bevis før du hopper til konklusjoner for. Dette ville være et tilfelle der han ikke har en redusert sexlyst.

5. Frykt for å ikke tilfredsstillende

Hvis han har en frykt for å ikke være i stand til å tilfredsstille deg, han kan være tilbakeholdne med å engasjere seg i fysisk intimitet fordi han liker ikke å mislykkes. Han er også ødelagt av tanken på å være en skuffelse for deg. Han ønsker din beundring og respekt, men han har en frykt for å mislykkes. Dette kan forklare hvorfor det ser ut til at din mann ikke liker sex.

6. Frykt av å Ha Flere Barn

Han kan være redd for at familien størrelse vil øke, og at han ikke vil være i stand til å gi på en måte som han ønsker å gjøre det. Han kan ikke være bevisst dette påvirker hans ønske. Dette kan være en annen grunn til at det ser ut til at din mann ikke liker sex.

Hva kan du gjøre? Være forståelse. Være støttende. Bygge ham opp. Har frank diskusjoner om depresjon og stress. Prøv å få kommunikasjonslinjene åpne.