Ekteskapelig Intimitet Problemer – Hvordan Forbedre Din Seksuelle Forhold Med Din Kone

 Ekteskapelig Intimitet Problemer - Hvordan Forbedre Din Seksuelle Forhold Med Din Kone

Det er nå et kjent faktum at de fleste av sivil tvist problemer som plager ulike ekteskapelig fagforeningene har sine kilder godt forankret i hendelser av ekteskaps soverom. Ekteskapelig intimitet er en svært viktig faktor er vellykket ekteskap i dag, par som vil nyte et godt nivå av ekteskapelig intimitet vil nesten alltid gå fram for å ha en velsignet ekteskap. Ekteskapelig intimitet og ekteskapelig seksuelle forhold er to ekteskapelig elementer som fungerer hånd i hånd, faktisk, det er ofte sagt at for å opprettholde et høyt nivå av intimitet i ekteskapet union, må du først og fremst ha et godt seksuelt forhold med din ektefelle.

Ekteskapelig sex er designet for å betjene to svært viktige formål det er designet for å fungere som et utløp for forplantning og som en kanal for utdanning, fritid og rekreasjon. Det er i sin evne til å fungere som en kanal for utdanning, fritid som avgjør hvor god din seksuelle forholdet ville bli. For ekteskapelig sex for å tjene som et utløp for utdanning, rekreasjon, det er nødvendig at begge ektefeller komme ut av hver seksuell økt med den ytterste seksuell tilfredsstillelse. For menn, ytterste seksuell tilfredsstillelse er nesten alltid oppnådd på tidspunktet for peak seksuell nytelse dvs. på tidspunktet for utløsning mens hos kvinner, peak seksuell nytelse er oppnådd under orgasme.

I de fleste tilfeller, menn er nesten alltid i stand til ejaculating ved ganske enkelt å engasjere seg i penetrative sex mens den for kvinner, penetrative sex nesten aldri gjør det for dem. De fleste kvinner har tydd til faking orgasmer for å behage sine ektemenn, men med tid, ønske om å oppnå the real thing ville skygge over deres ønske om å glede sine ektemenn, og dermed, noe som gjør dem til gradvis å bli seksuelt fremmedgjort fra sine ektemenn og øke muligheten for slike kvinner som ser utenfor rammen av deres ekteskaps boliger for seksuell tilfredsstillelse.

Hvis en sak som dette bør fremkomme, mannen er ment å påta seg all skyld fordi han ikke klarte woefully til å utføre sine plikter som en mann som inkluderer blant annet en plikt til å alltid seksuelt tilfredsstille sin kone.

Men, for å betydelig forbedre din seksuelle forholdet med din kone dermed bevisst eller ubevisst å øke din intimitet nivå til svært beundringsverdig høyder, du ville ha til å hoppe ut av din uvitenhet og gå kjøpe noen enkle, men svært effektive kvinner orgasme tips. Bare slik at du vet på forhånd, alle som er seksuelt aktiv kvinne (inkludert din kone) er i stand til å oppnå ikke bare ett, men flere super eksplosive orgasmer hver eneste gang at hun er seksuelt aktiv. Alt du har fått til å gjøre nå, slik som å umiddelbart begynne å gjenopprette den lykke som en gang eksisterte i union er å tilegne seg kunnskap som effektivt kan hjelpe deg til å begynne å spille dine seksuelle rolle som en mann.

http://en.wikipedia.com/wiki/Genus