ekteskapsproblemer – Hvorfor Ekteskapelig Seksuell Tilfredsstillelse er Nøkkelen til å Lykkes med å Løse Ekteskap Problemer

 Ekteskapelige Problemer - Hvorfor Ekteskapelig Seksuell Tilfredsstillelse er Nøkkelen til å Lykkes med å Løse Ekteskap Problemer

Etter at serien av analyse, kartlegging og forskning, mange ekteskapelig problem oppløsning rådgivere har kommet til konklusjonen er at ekteskapelig seksuell tilfredshet er en viktig faktor for å lykkes med å løse mange ekteskapelige problemer. Det er et velkjent faktum at ekteskap med lavt nivå av intimitet og manglende seksuell tilfredsstillelse oppleve den mest varierte av ekteskapelig problemet problemer.

I slike fagforeninger, lite sivil tvist problemstillinger som bør ellers ha blitt oversett er ofte blåst ut av proporsjoner, og dermed gjør det svært vanskelig å velge en bestemt ekteskapelig problem å håndtere til enhver tid. Det er også vel kjent at ved å løse og eller tilstrekkelig adressering intimitet problemer av en fagforening, kan det sies at om lag 70% av alle sivil tvist problemene plaguing union har blitt tatt vare på. Ekteskapelig sex tjener til å oppnå to viktige mål i det første målet for ekteskapelig sex er å fungere som en kanal for forplantningen mens det andre målet er å tjene som et utløp for rekreasjon.

Det første målet er nesten alltid oppnås, men det andre målet er neppe noen gang er oppnådd, spesielt for kvinner. For å oppnå de andre mål, vil begge parter har for å komme ut av hver seksuelt møte med den ytterste av seksuelle gleder. Ytterste for seksuell tilfredsstillelse oversettes til utløsning for menn, mens hos kvinner, ytterste seksuell tilfredsstillelse oppstår på toppen av kvinnelig seksuell nytelse som er ellers kjent som orgasme.

En mann er manglende evne til å hjelpe sin kone oppnå orgasme under hver gang de engasjere seg i seksuell handling ville bevisst eller ubevisst resultere i en gradvis tap av sex appeal for dame. Denne situasjonen vil også til slutt, men etter hvert føre til mangel på intimitet i en union, med de fleste av kvinnene klar til å se utenfor rammen av sine ekteskapelige union for seksuell tilfredsstillelse.

i Motsetning til hva mange tror, hver seksuelt aktiv kvinne kan oppnå, ikke bare ett, men flere øverste eksplosive orgasmer hver eneste gang at hun er engasjert i akten. Faktisk, hver seksuelt aktiv kvinne som er en potensiell orgasme maskin som venter på å bli aktivert. Alt det ville ta deg som hennes mann er å ta en liten time-out og forstå hvordan den kvinnelige orgasme fungerer og innenfor en kort stund, ville du være i stand til å effektivt ta intimitet problemer med din fagforening.

Etter å ta opp dette problemet, vil du finne ut at den ekteskapelige problemer problemer som oppsto på grunn av mangel på intimitet i ekteskapet enten ville fikse seg selv eller ta et lite møte for å bli løst.