Eldre Kvinner Bør Ignorere Alder Gap Og Ha det Gøy

 Eldre Kvinner Bør Ignorere Alder Gap Og Ha det Gøy

jeg har nylig møtte ordene " Cougar Women " – et begrep som drømte opp av noen mann eller muligens sjalu ung kvinne til å beskrive en eldre kvinne som er engasjert i en relasjon med en yngre mann. Beskrivelsen ‘Cougar Kvinne’ utleder kongeriket nederlandene en rovfisk moden kvinne (35-50 ) som jakter, stilker, lyster etter og pålegger henne oppmerksomhet på noen uskyldige, uerfarne unge menn.

Den tradisjonelle beskrivelse for eldre mann som ikke på samme måte er, ‘Sugar Daddy’ — Ville det ikke være hensiktsmessig, i lys av dagens spioneringen ‘likestilling av kjønnene " for å anvende beskrivelse av Panther Pappa? Eller, hvor hannen er en utro ektefelle, så kanskje ‘Cheetah Daddy’ kan passe regningen? Hvem vet, hvis nok mennesker rundt om i verden plukke opp på disse beskrivelser deretter slike vilkår kan til slutt bli en del av det engelske språket.

Vi vet alle at i de fleste kulturer gjennom historien (også i dag) ukjent antall uskyldige, naive og uerfarne unge kvinner blir tvunget inn uegnet ekteskap. De økonomiske, sosiale eller politiske fordeler fra slike handlinger pass generelt til menn.

men i Dag (sikkert i den vestlige verden kulturer) flertallet av yngre menn eller kvinner som er involvert i relasjoner med " Cougar Kvinner’ eller ‘Panther Daddies’ er, langt fra uskyldige, naive eller uerfaren. De er utdannet og forstå at en ‘hensyn’ eller ‘nytte’ danner en del av noen kontrakt. Hvem som er til å kritisere slike forbindelser der partene har en klar forståelse og anerkjennelse i form av engasjement? Absolutt-Ikke denne forfatteren. Under forutsetning av at vi alle kan nyte godt av, men det ene livet, så vi bør leve våre liv til det fulle, men med forbehold om at ved å gjøre det vi gjør alt vi kan for å unngå å såre andre.

Den yngre partene i slike relasjoner kan få mange fordeler at de ikke kan (kanskje på grunn av sosial posisjon) normalt være i stand til å oppnå i livet. Den eldre part vil sikkert nyte løft til sitt ego og, ingen tvil om seksuell moro og spill som vil danne en viktig funksjon i forhold.

The Cougar Kvinne og Panther Pappa forhold, men ett aspekt av " Forholdet Alder Gap’ ligning. Statistikken viser at " Eldre kvinne – yngre mann’ relasjoner har økt betydelig gjennom det siste seksti odd år, og at et stort antall av slike relasjoner er vellykket og varig basert på sanne og solid kjærlighet tilkoblinger.

Takk til teknologi, helse og skjønnhet fasiliteter av de siste 60 odd år det er ingen grunn til at eldre kvinnen skal lide den aldrende prosessen oppleves av sine hardt arbeidende stor og flott-flott grand mødre.

Så, dette er nå bringer meg til dette ordet ‘Moden’. Som jeg ser rundt på gode fysiske forhold av noen av de eldre damene som jeg kjenner til, så ordet modne bør bruke mer til 65 pluss alder. En gammel venn av avdøde, i en alder av 60, hadde fysikk og ansikts utseende av en 35-40 år gammel. Legg til at hennes " Leo skilt " personlighet og hun tiltrakk seg (noen ganger uønsket) oppmerksomhet fra menn som unge som 20. Faktisk var hun plaget for datoer med en sunn, god jakt 22 år gammel gutt, og selv om det var for mye bekymring for hennes 30 år gamle sønn, det var tydelig at damen i spørsmålet var noe begeistret på oppmerksomhet og kan være ærlige om det. Hva kvinnen ville ikke bli?

jeg har en gang lest en biologisk artikkel som hevdet at den kvinnelige seksualiteten kikket på 35-40 aldersspredning og mann i begynnelsen av tjueårene. Jeg vil knytte noen troverdighet til at kravet delvis basert på personlig erfaring, og etter å ha lest utkast skript av en bok skrevet av en bekjent (Peter) basert på hans ‘Eldre Kvinne-Yngre mann erfaringer. Han kommenterer at " hvor det gjelder forholdet er forstått fra begynnelsen (glede affære, ikke et kjærlighetsforhold) der partene opplever en kraftig gjensidig umiddelbar tiltrekning både fysisk og mentalt, hold sterk respekt for hverandre, og kanskje fremfor alt, nyt en ubegrensede evne til å kommunisere uten forlegenhet, så er dette forholdet kan utvikle seg til et spennende, hyggelig og minneverdig opplevelse for både’.

Takk og lov samfunnet har endret seg. I dag er den eldre kvinnen, yngre mann forholdet ville passere ubemerket. Noen 40 år tilbake, men oppdagelsen av at forholdet ville ha resultert i eldre kvinne blir fordømt og utstøtt uten nåde av samfunnet og fremst ved sin egen søsterskap.

jeg har funnet Peter ‘ s skrifter av betydelig interesse fordi de er basert på personlige dagboknotater av begge parter. Damen i spørsmålet til syvende og sist bodde over hele verden, fra Peter, og det er på romantisk vær oppmerksom på at etter år med ikke-kommunikasjon, og før hun mental svekkelse og død fra en hjernesvulst hun forberedt på de mest endearing brev, som sammen med dagbøkene var å bli sendt videre til Peter om han ble sporet og fortsatt i live. Mer informasjon på Peter ‘ s bok i E-skjemaet er tilgjengelig på linken som vises nedenfor.

Så, til de litt eldre jenter der ute ignorere dumt begrepene " cougar " eller " moden " – hvis du har lyst på ham, han innfall deg og få deg godt, så gå for det. Spiller ingen rolle om han er yngre — vil du både har sannsynligvis en hval av en tid, både i og ut av sekken? Det er råd fra en eldre herremann som nå dessverre er for gammel til å tiltrekke seg en jente og unge til å tåle en geriatrisk