Eliminere Seksuelle Problemer Med Hypnoterapi SA – selvhjelp – Hypnose

 Eliminere Seksuelle Problemer Med Hypnoterapi SA - selvhjelp - Hypnose

Det kan ikke nektes for at mange mennesker opplever seksuelle problemer på enkelte punkt i sitt liv. Disse problemene kan løse seg, men hvis de ikke, ville det være best å få profesjonell hjelp, mest sannsynlig en hypnoterapi-økten. Vel, det er ingenting å bekymre seg siden det er mange av troverdig og pålitelig Hypnotherapists i Adelaide.

å Ha problemer i sex kan skje på en rekke måter, som oppstår tidlig, utvikle rett etter en tidligere tilfredsstillende sexliv, eller det vil bare utvikle seg gradvis. Uansett hva grunnen til det kan være, det er viktig å snakke med en profesjonell, slik at disse faktorene vil bli eliminert.

Husk at disse vanskelighetene er å hindre at en person eller et par fra å nyte sex. Som et resultat, pleasuring en annen kan være en hodepine. Så det ville være best å vite disse dilemmaene, slik at hjelp kan søkes ut så snart som mulig.

Forskjellige Typer Seksuelle Lidelser

Dyspareunia

Dyspareunia er definert som vedvarende smerter under seksuell aktivitet. Dette kan være følte under penetrasjon, men noen opplever dette i løpet av en ikke-penetrative stimulering. Denne smerten kan være følte seg dypt inne eller på vaginal åpning, og kan virkelig være belastende. Dessverre, dette vil få folk til å unngå seksuell ytelse.

Det er mange ting som kan forårsake dette fysisk lidelse, nemlig irritabel tarm-syndrom, endometriose, bekkeninfeksjon, eller cyster på eggstokkene. Denne listen kan faktisk gå av og på, men dette inkluderer ikke eventuelle psykologiske årsaker.

Vaginismus

Vaginismus er et annet problem som påvirker en kvinnes evne til å engasjere seg i noen form for vaginal penetrasjon. Noen av symptomene er så ekstreme at disse damene vil unngå seksuell kontakt.

Dette skjer når det er en ufrivillig spasme av musklene som omgir skjeden. Andre årsaker til vaginismus inkluderer frykt for graviditet, forholdet vanskeligheter og religiøse overbevisninger. Dette kan imidlertid også være et resultat av seksuell eller fysisk mishandling.

Hemmet seksuell lyst (ISD)

Hemmet seksuell lyst (ISD) skjer når lysten til seksuell samhandling er langsomt synkende. Det er faktisk vanlig for ønsket om å svinge, men det blir et problem når denne følelsen er langvarig. Selv om ISD er mer vanlig for kvinner, men det betyr ikke at det ikke kan påvirke menn.

Det er mange faktorer som forårsaker din lyst på sex for å redusere. Noen av disse ville være aldring, tretthet, depresjon, stress, samlivsproblemer og til og med svangerskapet.

Imidlertid, de vanligste kilden ville bli nedgangen i østrogen eller testosteron nivåer. Så hvis årsaken til ISD er testosteron-mangel, er det anbefalt at du gjennomgå erstatning terapi. Hvis ikke, så en spesialist er klar til å hjelpe deg med å finne den underliggende årsaken.

Anorgasmia

Når det er en vedvarende forsinkelse eller fravær orgasme etter en normal seksuell spenning fase, så kan det være Anorgasmia. Mennesker som opplever denne typen problemer har en sterk seksuell lyst og nok opphisselse, men de kan ikke få orgasme.

for Tidlig utløsning (PE)

Prematur ejakulasjon er beskrevet når en mann mangler frivillig kontroll over sin utløsning. Selv om dette skjer minst en gang i sitt liv (ofte i løpet av sine første seksuelle møte), han vil snart lære å kontrollere utløsningen. Men, det blir et dilemma hvis man er i stand til å styre sin PE.

PE er det vanligste problemet for menn, faktisk, forskning tyder på at om 25-40% av menn har denne lidelsen. Videre, denne tilstanden er svært knyttet til mangel på selvtillit, depresjon, angst og seksuell undertrykkelse.

Erektil dysfunksjon (ED) eller Impotens

Erektil dysfunksjon som skjer når en mann ikke kan opprettholde sin ereksjon. Sporadisk impotens kan være ganske vanlig, men hvis problemet fortsetter, så hjelp er faktisk nødvendig.

Hypnoterapi SA for Seksuelle Problemer

Det er så mange metoder og fagfolk som kan hjelpe deg med din seksuelle dilemmaer. Men hvis du ønsker å gå dypere og virkelig å finne roten til problemet, så en hypnoterapeut er for deg.

Med hypnoterapi Adelaide som den viktigste metoden, vil du ha muligheten til å slippe alle negative følelser og identifisere årsaken til dette problemet. Som et resultat, vil du være i stand til å håndtere din lidelse og bli bedre person du ønsker å være – for å tilfredsstille deg selv og din partner.

Om Forfatteren

Hypnoterapi Adelaide, og tilbyr hypnose terapitimer for depresjon, stress og angst. Ta kontroll over livet ditt, kan du få hjelp fra hypnoterapi SA i dag!

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.