Elsker Kunst? I Paris? Gå til MusA©e d’Orsay og Andre Kunstgallerier :: Drevet av Subrion 3.1

 Elsker Kunst? I Paris? Gå til MusA©e d'Orsay og Andre Kunstgallerier :: Drevet av Subrion 3.1

kultur kunst og design i Frankrike er ikke bare godt kjent, men også kontinuerlig . Når du hører begrepet "kunst", det er nesten utenkelig ikke å tenke på franske kunstnere og deres ekstraordinære oppfinnsomhet i artisteri. Utviklingen av fransk kunst fra det langstrakte og stilige motiver av Renessansen til det abstrakte surrealisme og ekspresjonisme i denne alderen&#39s nyeste kunstverk har en enorm innflytelse, ikke bare i det franske samfunnet, men så vel som i resten av verden.

Kunst&#39s betydning i Frankrike er eksemplifisert ved de mange utstillinger, gallerier og museer over hele landet. Hvis du er en elsker av franske malerier, historie, skulpturer og romantikk, Paris må være den aller første stedet du går til. Annet enn å være Frankrike&#39s kapital,&#39s et sted der mange av verdens&#39s beste museer er etablert. Bolig fremtredende mesterverk og en asorted visning av eleganse, følgende er et par av Paris gallerier du trenger å gå og besøke:

Louvre

Du har faktisk mest sannsynlig observert det på film, men hva du kan se på disse filmene er rett og slett en liten bit av Louvre&#39s prakt. Det er Paris&#39s mest betydningsfulle museum og den inneholder verden&#39s største asortment av pre-20. århundre skulptur, gjenstanden og maleri. Louvre&#39s 35,000 biter av kunstverk og åtte tematiske avdelinger vil forbløffe deg. Spasertur gangene og bli lamslått av Mona Lisa, Venus fra Milo og verker av kjente kunstnere som Rembrandt, Caravaggio, Rubens.

Mus e d&#39Orsay

Rett etter at du besøker Louvre, det tar bare et antall minutter å gå over til Mus e d&#39Orsay. Hvis du var spent med Louvre&#39s utstilling av classic art, gjør deg klar for enda mer med Mus e d&#39Orsay&#39s forbløffende utvalg av kunst fra den moderne tidsalder. Den impresjonistisk stil av franske kunstnere som Degas, Delacroix, og Monet vil få deg til å se bevegelse med sine tynne penselstrøk, lyseffekter, og overraskende visuelle vinkler.

Rodin-Museet

Hvis du kjenner Tenker enten som en skulptur eller et utgjøre, bør du stoppe ved Rodin-Museet, og se på den faktiske inspirasjon. Dette museet er viet til verk av Frankrike&#39s største moderne skulptøren Auguste Rodin. Det i tillegg stiller ut arbeider av andre franske kunstnere som Rodin&#39s elev, Camille Claudel. Rodin-Museet&#39s sculpture garden kunne bli et fantastisk sted å løsne opp og glede i Rodin&#39s anerkjente mesterverk.

Det er mer enn 150 museer i Paris, hver med prosjekter og mesterverk av mange franske kunstnere. Uansett hva din smak i art er, om gammeldags eller revolusjonerende, det&#39s ingen tvil om at du&#39ll kommer over det i Paris. Hvis du ønsker å gjennomgå mer knyttet til town&#39s museer og gallerier, kan du besøke goparis.about.com.

http://www.drugs.com/cdi/viagra.html