Elskov Feil Terapi Alternativer – ved å Velge en Terapi Strategi Som Vil Kvitte seg Med ED – Helse – Medisin

 Elskov Feil Terapi Alternativer - ved å Velge en Terapi Strategi Som Vil Kvitte seg Med ED - Helse - Medisin

Er du klar over de ulike erektil dysfunksjon behandling valg? Mange menn tror at de er begrenset til bare tabletter eller kirurgi. Det finnes imidlertid en rekke forskjellige valgene tilgjengelige for deg. Du trenger bare å vite hva som er å produsere din ED for å velge en passende behandling.

Om lag en av fire menn kunnskapsrik ED som et resultat av følelsesmessige tilstander. Disse kan være press, press, depressive lidelse, eller stress i forholdet. Hvis du kan gjenkjenne hva som er å produsere dine trykk eller press, du har en ganske god mulighet til å gjenopprette problemet selv. Det er også følelser administrerende urte rettsmidler som du kan prøve, som for eksempel St. John ‘ s wort. Legen din kan anbefale at du går til en spesialist for å få mer hjelp.

Den nest vanligste årsaken til ED er relatert til din livsstil valg. Røyking, unødvendig å spise, og alkohol forbruk er alle knyttet til erektil dysfunksjon. Dette er fordi disse aktivitetene har en tendens til å hindre at blodet. Systemet kan ikke lenger sirkulasjon enkelt medlem, som stopper deg fra å få en konstruksjon.

Den beste behandling valget for dette er medisiner eller naturmidler. Det er utvalg av løsninger som kan øke system sirkulasjon uten bivirkninger. Eller du kan diskutere med din lege for en foreskrevet. Men, vil du anbefale å gjenopprette den faktiske problemer.

til Slutt, et par menn kunnskapsrik ED på grunn av problemer. Hypertensjon, diabetes problemer, og hypothyroid forhold som kan fremme dette problemet. For å kurere det, vil du trenger for å diskutere din lege for å sette opp en behandlingsplan.

Som du kan se, har du flere erektil dysfunksjon behandling. Finne ut hvilken som vil fungere best for deg, og begynner å oppleve livet igjen!

L-arginine er et protein som har mange funksjoner i den menneskelige kroppen. Det hjelper våre menneskelige kroppen eliminere ammoniakk den brukes til å danne stoffer L-glutamin, kreatin monohydrat og L-proline, og det kan også bli endret til sukker og/eller glykogen. L-arginin utfører også en rolle for dannelsen av protein. I mye, L-arginin kan aktivere utslipp av visse hgh. L-arginin er som oftest brukt til å kurere erektil dysfunksjon.

Med hensyn til dens materielle operere i behandling av erektil dysfunksjon, L-arginin er svært lik Den blå pillen. L-arginin er også brukt til å lage nitrogenoksid kosttilskudd, et materiale som varsler elegant og muskuløs rundt blodet til resten, som utvider blodet og forbedrer systemets sirkulasjon. Dette er kjent som vasodilatasjon. Fritids av elegant og muskuløs i medlemmet gir forbedret system sirkulasjon, noe som resulterer i mer effektiv, større hardons. Den primære måten som L-Arginin og blå pillen endring i drift, er at De blå pillen forhindrer en sammensatt kjent som PDE5-som ruiner nitrogenoksid kosttilskudd og L-arginin skaper nitrogenoksid kosttilskudd. Med andre ord, Den blå pillen ruinene et stoff som ødelegger nitrogenoksid kosttilskudd, mens L-arginin skaper bare mer nitrogenoksid kosttilskudd.

I en medisinsk studie av 50 menn med alvorlig erektil dysfunksjon, emner ble delt inn i to grupper, en kontroll team (placebo), og et eget team som ble gitt l-arginin. Etter seks uker, og flere menn i L-arginin-teamet avslørte betydelige oppgraderinger, sammenlignet med gruppen som fikk placebo.

Om Forfatteren

Zoom er trygt og naturlig urte produkt for erektil dysfunksjon behandling bidrar til seksuelle funksjoner ved å øke energi.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.