En Affære Med Nabo

 En Affære Med Nabo

Alle av oss er i stand til å anskaffe saker. Å være ute av stand til å ha en affære er å være ute av stand til å føle fristelsen. Men følelsen fristelsen til å ha en affære er ikke det samme problemet som har det. Mye av lykkelig gift par innrømme at de er tiltrukket til medlemmer av det motsatte samleie fra tid til annen. Men som et alternativ til repressing eller ha dårlig samvittighet om enkeltpersoner følelser, de erkjenner dem som tegn på en sunn sex-stasjonen, og la dem gå.

Men når en person er i stand til å la gå av som følelsen av attraksjon, kan de muligens trussel noe annet-selv deres ekteskap–for å gi til sine følelser. Saker er området et enkelt føre til skilsmisse.

Det er også følelsesmessige saker, i motsetning til de fysiske. En emosjonell affære kan være enda mer truende til en forbindelse, på grunn av det faktum det nye kjæreste erstatter den partneren som den primære kilde til emosjonell effektivt-komme og selskap.

Hva som Utløser en Affære

røttene av saker er vanskelig å peke ut og er vanligvis flere, ikke én. Selv om du er i en glad, jevn ekteskapet, du eller din ektefelle kunne finne seg fristet til å ha en affære rett og slett for spenningen eller nyhet. Den beste fare for saker finner sted når det er en mulig kjæreste som ikke bare er oppnåelig, men villig, når forholdene gjør at det å gi inn i fristelse grei, og det er lite til ingen forventning om en kraftig sosiale eller moralske fordømmelse for å ha affære.

Her er noen av de mest utbredte forhold som bane vei for saker.

1. Økt sosial kontakt med medlemmer av det motsatte kjønn, særlig i arbeidslivet.

Når en mann eller en jente tilbringer en god del tid med et medlem av det motsatte samleie skaper de et platonisk vennskap som kan vise seg å være mye, mye mye mer. Kjennskap, følelsesmessig intimitet, og felles spesialist eller sportslige mål å utvikle en effektiv bond som kan sensemuch mer overbevisende enn den ekteskapelige partnerskap.

Kan menn og kvinner "bare være venner" under disse problemene? Ettertrykkelig nei! Menn og kvinner ikke kan være venner, fordi sex aspekt alltid kommer i veien. Ingen mann kan være venner med en jente som han finner attraktive. Han ønsker alltid å ha samleie med henne. Det er ikke greit for mannen din aller beste venn for å være en dame. Det er virkelig ikke greit for din kone er mengden man seg trygg til å være en ekstra mann. I et sterkt ekteskap, hver partnere vises aller første til ett bestemt en ekstra for å få deres emosjonelle behov oppfylt.

to. Ikke møte en bestemt annen persons emosjonelle krav.

Dette er single beste årsaken til saker. Når relasjoner sliter med, hver menn og jenter se andre steder for å få deres emosjonelle krav oppfylles og raskt oppdage på egen hånd i armene på en person "som setter pris på dem, eller som de føler seg "hørt og forstått".

Hvis du og din ektefelle vurdere hverandre for gitt, og behandle 1 annet som housemates heller elskere, den scenen er satt for en enkelt av dere til å ha en affære. Jenter, føler seg verdsatt av sine ektemenn, avdekke solace med noen som ikke lytter til dem. Gutta, følelse som om de er vanligvis tiden blir kritisert og ikke behage sine koner hvis de sjekker ut, ta glede i den emosjonelle forsterkning av noen som mener at de er fantastiske, og kan ikke gjøre noe galt.

tre. En eneste partner er borte for lengre intervaller av tid.

Vi vet alle historiene av musikere, skuespillere, eller idrettsutøvere som bruker lange måneder på tur og retur huset til en havarerte ekteskap. Juks er enkelt når du partnere vie lange perioder av gangen fraværende fra ett ekstra. Selv om din ektefelle å ringe deg hver natt, du har ingen begrep hva det er de vil opptre i den tid borte fra deg. Det er grei for din ektefelle å fjerne tilknytningen for, hva de gjør i sin tid på deres individuelle fra hva de gjør med deg. De kan følelse som om de bor i to forskjellige verdener at vil aldri møte.

fire. Et aktivt liv med mindre fritid investert i fellesskap.

Når partnerne ikke har tid til å slappe av kollektivt, deres ekteskap blir alt arbeid og ingen play. Hvis to av dere har altfor travle liv, tar ungdommene på skolen, og rett etter skoletid aktiviteter, møter, overtid, rette opp din eiendom, og sosiale engasjementer i helgene, ditt ekteskap vil kvele fra mangel på fokus. Bare på grunn av det faktum du bor kollektivt og sette på en ring som ikke tyder på at ditt ekteskap er usårbar. Et ekteskap trives når det er plass for begge parter å investere i topp kvalitet, ustrukturert tid sammen, foretak, ingenting i det hele tatt, men nyter 1 annet selskap.

fem. Forhøyet offentlig aksept av saker.

Offentlig aksept av saker har endret seg betydelig i løpet av de siste nummer av tiår. Det fortsetter å være kraftig sosiale og moralske fordømmelse av utroskap, men effekten av å ha en affære er ikke så flott som i den forrige. I dag, en affære er ikke skygget av trusselen om graviditet, merket av sosiale stigma, eller å miste en oppgave som resultat. Juks ektefeller blir trøstet av den enkle skilsmisse som ville tillate dem å forlate sin mann eller kone for sin kjæreste. Som kultur fjerner mye mer og mye mer på konsekvensene av utroskap, mye mer ektefeller vil jukse.

6. Økt kulturell verdi på å skaffe seg et godt system og fantastisk sex daglige liv.

Menn og damer som begge har betydelige forventninger til ekteskap–at deres ektefelle vil være deres sjelefrende, som veldig gjerne vil være lett, at deres samleie livsstil vil være dynamisk og underholdende. Når disse forventningene er ikke innfridd, menn og jenter vanligvis ser til noen andre for oppfyllelse i stedet for å undersøke deres egne forventninger.

den Moderne Vestlige kultur områder en stor topp kvalitet på en spennende, tilfredsstillende samleie lifestyle.When absolutt alle andre er å gjennomføre det i videoene, vi tror vi må være å gjennomføre det også. Selv om undersøkelsen viser at gifte menn og jenter har langt bedre (f.eks. mer tilfredsstillende og mer hyppig) samleie liv enn singler eller par som bor sammen, kjente tro mener det motsatte. Mange enkeltpersoner føler at når du gifte samleie blir kjedelig og kjedelig. Hva mye bedre å friske det opp enn lokke av et ulovlig rendezvous?

I Saker som Oppstår

Det aller meste av saker start i arbeidslivet, i stor grad rett og slett fordi mange menn og kvinner i dag investere langt mer tid på jobb enn de gjør i huset. Når menn og jenter utfører i stengt nærhet til 1 annen, de kan avdekke det enklere å forholde seg til hverandre enn til sine ektefeller tilbake igjen eiendel, spesielt hvis det er konflikt på residence.

Saker kan oppstå hvor som helst på din ektefelle vanker med ut din bedrift. Dette omfatter blandet-kjønn klubber eller foreninger, ut-av-byen konferanser, eller gymsalen. En annen voksende arena for saker, er world wide web. Nettsteder annonsere kontaktannonser for mennesker som søker utenomekteskapelige affærer. Nettet tilbyr fordelene av anonymitet, enkel kommunikasjon, og mulighet til å møte likesinnede individer. Hvis partneren din tilbringer mye av tiden på nettet med døren lukket, vil du ha en betydelig chat.

seitensprung