EN Bachelor ‘ s Guide Til Kjøkken Rengjøring av Nick Vassilev

 En Bachelor ' s Guide Til Kjøkken Rengjøring av Nick Vassilev

En bachelor er ment til å leve et liv på rot og untidiness mindre selvfølgelig, det er en Jeeves i gang for å gjøre det rengjøring opp. Dette er et bilde som er for lengst gått ut på dato og bachelor eller ikke, er det ikke lenger noen unnskyldning for å leve i rotete omgivelser.

Med kostnaden av å spise ute kommer opp hver dag og helse driver flere og flere mennesker mot en sunnere hjemmelaget diett, for å holde kjøkkenet rent og ryddig er blitt en stadig viktigere del av hjem rengjøring. Mens det er alltid en god idé å bruke et hus rengjøring på en jevnlig basis, er det lett å holde en flat og spesielt kjøkken fra å bli for skitne mellom cleaner er på besøk.

* ikke bare stå der og vente på at vannet til å koke. Bruk minutt eller to, det tar å sette ting tilbake på plass eller bare rydde opp i general.

* Er det tanken på å rydde opp etterpå en av de viktigste grunnene til hvorfor du ikke lage mat hjemme? Utpeke en fast counter plass der du vil gjøre ditt arbeid og disiplinere deg selv til å arbeide bare det. Dette vil redusere mengden plass du trenger for å rengjøre.

* Vaske gryter og panner umiddelbart etter bruk. Det er lettere å gjøre det før olje-og matrester congeal og blir vanskelig å fjerne. Gjør rengjøring mens andre ting er blir kokt på ovnen. Fortsett å gjøre dette, og når grillingen er over, vil du ikke ha mer enn ett eller to potter å rengjøre.

* Når du er ferdig med å spise, vaske opp umiddelbart. Noen plater vil ikke ta mye tid, og når den er ferdig, du er fri!

* grunnleggende ting å huske på er å lære å utføre flere oppgaver på kjøkkenet. Si at du har noe på komfyren som vil ta 20 minutter å lage mat. Du kan gå og se på TV i løpet av denne tiden (og hver gang du koker) og få til scenen for å gruer å skrive inn et kjøkken i akutt behov for rengjøring. Eller du kan bruke tjue minutter på å få alle de rengjøring ferdig, og deretter slappe av.

Du har en travel hverdag, og kan ikke forventes å vie tid til hjem rengjøring. Men du kan ikke ha det rengjøringsmidler i hver dag, og du kan ikke leve i skitne omgivelser. Hvis du lærer å rydde opp på kjøkkenet når du venter på noe annet å være ferdig, vil du finne at det blir en vane, og ettersom tiden går vil du være i stand til å gjøre det rengjøring mye raskere. Kjøkkenet rengjøring er bare et spørsmål om minutter en dag, ikke timer.