En Blå Møtt Tegneserie Elefant Limply Håndterer Mannlig Erektil Dysfunksjon

 En Blå Møtt Tegneserie Elefant Limply Håndterer Mannlig Erektil Dysfunksjon

Erektil dysfunksjon (ED) er et vanlig nok symptom i disse dager. Den medisinske og / eller sosiale årsaker til symptomene er virkelig utenfor rammen av denne artikkelen.

Mange mennesker anser det for å være en wake-up call til det unektelig faktum at de blir eldre. Andre til å akseptere det faktum at de ikke lenger er så seksuelt levedyktig og levende som de en gang var.

ED i og for seg er ikke livstruende. Noen mennesker blir deprimerte når diagnostisert med problemet. Menn plaget med problemet bør alltid konsultere sin familie leger først før du bruker over-the-counter medisiner som garantert til å forbedre mannlige ytelse.

markedsføring genier på en velkjent produsent av denne type mannlige libido ekstrautstyret produktet — har i ganske lang tid nå vedtatt en reklame-maskot ( en blå elefant) rettet mot å kjøre hjem sine egne bestemt melding.

Ser rosa elefanter når du er helt ferdig i av alkohol er helt akseptabelt. Omtale av denne fargen pachyderm i vitser alltid vekker humor og godt mot. Skildrer en blå (deprimert) elefant som en limp seksuell vedheng ikke irritere en god del av menn og kvinner.

En fersk meningsmåling stilte spørsmålet "mener du denne blue elephant maskot forbundet med mannlige seksuelle ekstrautstyr reklame for å være nedverdigende og negative mot menn med ED?"

En rekke av respondentene, 14.29 prosent, har oppgitt at hensikten med de kommersielle er å selge en mannlige libido ekstrautstyret produktet, og som ikke med vilje er markedsført for å ydmyke menn plaget med ED

en Annen 14.29 prosent oppgitt at elefanten er deprimert (blå) på grunn av sin fysiske situasjon og så stoffet som et produkt som er ment å redde dagen. For mange menn som var en enkel pille å svelge.

Omtrent 28.95 prosent av mennene som ble spurt uttalte direkte at menn som følte seg truet av dette er ufarlig og humoristisk kommersielle behov for veiledning og ikke en rask seksuell kjemiske løs.

annonsen ble vurdert med over 43 prosent av de som ble spurt som en glatt og smart markedsføring strategi ment å få sitt budskap raskt og effektivt ved hjelp av et ufarlig maskot.

Kvinner beskrevet annonsen som ekkelt og ikke verdig ytterligere kommentar.

produsentene av slike produkter bør innta en mer human tilnærming til annonsering modell. Konkurrenter i dette bestemte seksuelle markedsføring nisje bruke en mye mer avslappet og ikke en offensiv tilnærming i sin reklame tilnærming.

Det er en tid for humor og en tid og et sted for følsomhet. Altså, folk på ett selskapet fortsatt har en lang vei å gå i deres læringskurve om humoristisk reklame og bawdy sarkasme. Målet om effektiv reklame bør være å vekke forbrukernes interesse for et produkt eller en tjeneste, og ikke flagrantly etikett for et bestemt segment av markedet som er mindre enn tilstrekkelig.