EN Dag i Pensjonistenes Liv: Hvilte :: Drevet av Subrion 3.1

 En Dag i Pensjonistenes Liv: Hvilte :: Drevet av Subrion 3.1

pounding du hører er 60-årene verdt av kjøkken gulv blir trukket opp av røttene i rommet ved siden av denne datamaskinen. Høylydt. Det viser seg at pensjon ikke alle cruise, barnebarn, golf, og andre morsomme ting. Denne støyende ting er kalt dagliglivet. Vi hadde ikke dekke det i avskjedsselskap!

en Annen stor dagliglivet avgang overraskelse for meg var resten.

Siden pensjonsalder jeg har blitt møtt med : "Du sikker på at se uthvilt." Min kone fortalte meg å forvente at det skal skje. Det har skjedd til alle hennes pensjonert venner når de kom tilbake for å spise lunsj. Det skjedde med henne etter pensjonsalder. Det tok meg en stund å finne ut hvordan jeg fikk hvilt.

hemmeligheten ligger I å sove

svaret var ganske enkelt. Jeg sove mer. Tenk på det. Hvis du kan gjenopprette en brøkdel av det arbeidsrelaterte pendle tid eller arbeidstid i seg selv og vie som å sove, kan du faktisk få hvilt. Sikker nok, når jeg gikk tilbake og så på min daglig logg over sove, jeg var i gjennomsnitt 15 til 20 minutter en dag.

jeg gjorde noen undersøkelser, og kom opp med noen regler, slik at andre pensjonister kan oppnå den ettertraktede "du sikker på at Du ser uthvilt" – prisen:

Gå til sengs og stå opp på samme tid hver dag

Nye pensjonister ønsker å spille og/eller sove i. Jeg får det. Før eller senere, men du vil opprette en ny, etter normal pensjonsalder. Gå til sengs og stå opp på samme tid hver dag. Kanskje gå å legge seg litt tidligere? Kanskje opphold i seng litt lenger? Målet er å sove litt lenger. Kroppen din reagerer positivt til regularitet så uansett hvor lenge du sover, gjør det på samme tid hver dag.

Finne noe å gjøre i morgen

Hvis du er som min venn Marcia som har en tendens til å bo i sitt jammies hele dagen hvis hun ikke har noe å gjøre, du trenger for å finne noen god grunn til å komme seg ut av sengen. Del ansettelse? Golf? Frivillig arbeid?

Være aktiv

Trening er god, vanlig morgen aktivitet for en rekke årsaker. Etter utøve din kropp fortsetter å forbrenne kalorier på en høyere rente enn uten trening. God idé å få som startet tidlig i dag. Tidlig på morgenen eller ikke, et høyere nivå av aktivitet hjelper deg med resten bedre.

Få litt mer søvn. Bli litt mer aktiv. Og snart dine venner vil si : "Min! Du ser uthvilt."

Ed Zinkiewicz

http://blogs.webmd.com/all-ears/2008/10/i-do-not-have-health-insurance.html