EN Gjær Gratis Vagina Er Alles Mål – Helse – Hud Bekymre

 En Gjær Gratis Vagina Er Alles Mål - Helse - hudpleie

Ditt liv kan være vanskelig hvis du hele tiden lider av gjær infeksjoner. Den følgende artikkelen har noen gode ideer for å hjelpe deg å kurere gjær infeksjon og hindre ytterligere infeksjoner oppstår. Bruk informasjonen her og du kan bli kvitt livet av gjær infeksjoner.

Du bør unngå stress så mye som du kan for å unngå å få en gjær infeksjon. Stress hemmer hvordan immunsystemet fungerer, og som kan gjøre det mindre effektivt å håndtere infeksjoner i løpet av dagen din til dag livet.

truser Bomull er alltid anbefalt. Du kan nyte ser av syntetiske fibre, men de kan forårsake ubehag ned den veien. Se om du kan holde bare med bomull undertøy som fremmer god sirkulasjon. Disse kan forhindre gjær vokser i det hele tatt.

Når din gjær infeksjon forårsaker reell smerte, over-the-counter smertestillende midler er en fin behandling. Ta aspirin kan hjelpe deg å komme gjennom dagen, slik at du ikke føler ubehag eller smerte.

Apple cider eddik har blitt påstått å kurere gjær infeksjoner. Fortynnet eddik med vann først, deretter forsiktig gjelder det å vaginal området. Du bør ikke bruke eddik direkte uten å fortynne det. Hvis du begynner å klø som en gal, du kan få noen lindring ved å legge til hvitløk til denne blandingen.

sørg for å få nok søvn. En stor forsvar mot gjær infeksjon er ditt immunforsvar. Imidlertid er ikke å få nok søvn kan skatt immunitet og la deg mottakelig for disse infeksjonene. Gjøre en søvn planlegge og holde seg borte fra koffein eller trening rett før sengetid.

Kosthold spiller en stor rolle i tilbakevendende candida-infeksjoner. Matvarer som er høy i sukker er ofte å skylde på når de anskaffer avl og multiplikasjon av behov for bakterier. Hvis du bruker mye av matvarer som er høy i sukker, kan du prøve å endre kostholdet for å inkludere mer grønnsaker og nøtter.

Positive endringer i din livsstil kan bidra til at candida-infeksjoner. Det er mulig å kurere isolerte tilfeller, men hvis problemet stadig vender tilbake, forebygging bør være fokus. Høyre endringer i kostholdet ditt og klær som kan hjelpe.

Gjær infeksjoner kan spre seg gjennom seksuell kontakt, så sørg for å varsle alle av din seksuelle partnere slik at de kan starte behandling. Du kan ende opp med å sende den tilbake til hverandre å gjøre kur nesten umulig. Resort til barriere beskyttelse metoder for å unngå å spre smitte.

Holde seg borte fra parfymerte produkter når det kommer til nether regioner. Forstyrre pH-balansen i skjeden vil resultere i en gjær problem. Siden disse produktene maske lukt, de kan la deg i mørket om eventuelle infeksjoner som kan være til stede.

Velg klær som inneholder bomull og andre naturlige materialer. Naturlige materialer som lar huden puste, i motsetning til noen syntetiske materialer. Iført syntetiske stoffer kan gi fuktighet som gjør gjær infeksjoner å danne enkelt.

du Drikke så mye vann som du kan hver dag. Målet for åtte glass om dagen hvis du lider av en gjær infeksjon, men drikker enda mer hvis du kan. Jo mer vann du drikker, jo mer vil du tisser. Urinering naturlig spyler ut naturlig sukker som gjæren strømmer på.

det å Lære om din kropp er nøkkelen til håndtering av en gjær infeksjon. Det er å håpe at du har lært nok her om Candidiasis å hjelpe deg å ikke bare behandle en infeksjon, men også for å forebygge dem. Klikk Her For Å Oppdage Nå!

Om Forfatteren

Mitt navn er Dr Luthor. Jeg er en medisinsk forsker og ekspert på symptomer, diagnose og behandling av Candida. Hvis du regelmessig opplever symptomer som hodepine, hjernetåke, døsighet eller vektøkning, klikk her for å lese mer om the Ultimate Candida Diett-programmet.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/15989030/