EN Guide til Mannlige Seksuelle Funksjoner og Problemer Tilknyttet

 En Guide til Mannlige Seksuelle Funksjoner og Problemer Tilknyttet

Seksuelle problemer hos menn er vanligvis knyttet til fysisk seksuell funksjon, selv om sinnet kan også være ansvarlig til tider. Seksuell funksjon lidelser hos menn kan oppstå i alle aldre, og er ikke begrenset til et bestemt område av verden. Problemer i forbindelse med seksuell funksjon kan ikke bare føre til et dårlig sexliv og ekteskapsproblemer, men også til lange trukket depresjon.

flere og Flere mennesker verden over til å fortsette å bli påvirket av ulike problemer knyttet til seksuell funksjon. Data viser at mens mer enn 150 millioner mennesker som led av erektil dysfunksjon tilbake i 1995, dette tallet er satt til å stige til mer enn 300 millioner kroner ved 2025. Og disse tallene bare ta en enkelt tilstand i betraktning. Dette gjør det viktig for deg å vite minst det grunnleggende om hva som gjør din seksuelle funksjoner fungerer, og ting du bør se opp for.

Den Mannlig Seksuell Funksjon:
Det er en god del av medisinsk sjargong som er involvert her, men vi vil prøve å holde dette så enkelt som mulig. Den mannlig seksuell funksjon består av ulike stadier, og disse inkluderer ereksjon, ejakulasjon, orgasme, og detumescence (at penis blir slapp igjen). Ereksjon finner sted når nervesignaler fra hjernen er sendt til den bekken som fører til at musklene i penis regionen til å slappe av. Dette, i sin tur fører til økt blodstrøm til regionen, noe som resulterer i en ereksjon.

Mens ejakulasjon og orgasme oppstår ganske mye på samme tid, de faktisk representerer ulike fysiologiske hendelser. Utløsning ytterligere består av utslipp og utstøting, og disse finner sted i løpet av sekunder. En orgasme, på den annen side, kan forårsake følgende: muskelsammentrekninger i penile området rytmiske sammentrekninger av musklene i underlivet den uunngåelige følelse av utløsning etc.

Vanlige Problemer Forbundet med Mannlige Seksuelle Funksjoner:
Det er ulike problemer knyttet til å gjøre seksuell funksjon, og disse inkluderer erektil dysfunksjon, seksuell trang, orgasme og utløsning relaterte lidelser, samt unnlatelse av detumescence.

З Erektil Dysfunksjon: Dette er når en er i stand til å oppnå en tilfredsstillende ereksjon, eller en ereksjon nok til å engasjere seg i samleie, eller til å opprettholde en ereksjon mens du er engasjert i sex. Blant andre faktorer, penile sykdommer som priapisme, peyronies sykdom, phimosis, etc. kan være årsaker som fører til denne tilstanden. En god del av bevis fører også til røyking være en årsak.

З Craving Relaterte Lidelser: Disse består av problemer hvor det er et betydelig eller fullstendig fravær av seksuelle fantasier eller cravings for seksuelle møter som gir opphav til betydelige psykiske plager. Ulike faktorer kan være på spill i slike scenarier, noe som inkluderer rusmisbruk, en stor psykologisk problem, en kronisk sykdom, etc.

З Orgasme Relaterte Lidelser: Dette er når en er i stand til å oppnå orgasme selv etter å ha gått gjennom den seksuelle spenningen fase i en normal måte. Denne tilstanden, men er ganske sjelden.

З Utløsning Relaterte Lidelser: En rekke problemer knyttet til utløsning. Disse er milde og alvorlige tidlig utløsning, og selv helt fraværende eller tilbakestående utløsning. Vet at for tidlig utløsning rammer en stor andel av den mannlige befolkningen, med ulike studier å sette figur påvirket av menn mellom 25% til 30%.

З Svikt i Detumescence: Denne tilstanden foreviger på sin egen, og refererer til en tilstand hvor en ereksjon ikke mandat for en lengre periode, og er ledsaget av ekstrem smerte. Dette, hvis venstre ubehandlet, kan du gå videre til å bli en kronisk tilstand.

Som du kan se, er et nummer av seksuelle funksjoner relaterte problemer kan oppstå i menn, og hvis du tror du lider av noen form for seksuell sykdom, søker en legens råd bør bli topp prioritet. Innse at blindt tidkrevende mannlige seksuelle kosttilskudd som hevder å forbedre seksuell ytelse er definitivt ikke anbefales.

http://www.drugs.com/answers/is-generic-viagra-effective-as-brand-drug-174521.html