EN Helhetlig Tilnærming på Cellulitt Behandling av James Pendergraft

 En Helhetlig Tilnærming på Cellulitt Behandling av James Pendergraft

For en kvinne, og for å opprettholde en sunn kropp går utover å få riktig ernæring og riktig mengde mat. Det er faktisk langt mer enn det. De fleste kvinner ønsker å ha en vakker og sexy kropp for å fullføre det projiserte feminine appell. Selv om problemet er noe uklar på grunn av det faktum at en vakker og sexy kvinne kroppen er tolket forskjellig blant ulike folk, konsensus er fortsatt noen som ikke måler opp til den høye standarden av skjønnhet er regnet som usunt.

Cellulitter Akkumulering og Dens Påvirkning

En faktor som kan føre til en kvinne til å miste sin appell er opphopning av cellulitter i kroppen. Denne tilstanden rammer kvinner mer enn det påvirker menn og dens tilstedeværelse er et brudd på rettighetene til appell for kvinner enn for menn. Cellulitter akkumulering er ofte manifestert i lemmer områder, i bekkenet, og i andre deler av kroppen etter puberteten. Fordi forekomsten av cellulitter er en så big deal for kvinner fordi det ødelegger sin figur, tilstanden ble gitt en rekke navn, som alle indikerer en aversjon mot tilstand og for personen som har dem.

Årsaker til Dannelse av Cellulitter

årsakene til cellulitt akkumulering er ikke så klart som innsatsen for å utrydde dem. Dette er fordi en rekke mulige årsaker har blitt lagt fram som genetisk, livsstil, kosthold, hormonelle forandringer, og mange andre. Blant disse årsakene, kosthold og livsstil er ofte funnet årsakene til cellulitt akkumulering. Videre, disse årsakene er også den enkleste å behandle det uten behov for medisiner.

Foreslått Behandling for Cellulitt Dannelse

En helhetlig tilnærming til cellulitt behandling ikke bare innebære forståelse av faktorer som bidrar til at deres utseende. Det inkluderer også forstå ulike programmer som kan brukes til å behandle tilstanden. Når behandling av cellulitter er vurdert, og følgende er de vanligste alternativene:

* Mekanisk metode. Dette innebærer bruk av flere laboratorium prosesser som for eksempel ultralyd, thermotherapy, og lymfedrenasje. Alle disse prosessene involverer bruk av varme og trykk eller en kombinasjon av begge for å hjelpe smelte ned cellulitter.

* Fysiske metoder. Massasje er den mest vanlige fysiske metodikk ansatt. Under en massasje trykket som utøves på det aktuelle området og gjentatt pressinger vil hjelpe huden å gå tilbake til sin friske tilstand.

* Urte medisiner. Det er flere urter og andre "grønne" medisiner som brukes for behandling av cellulitt. Disse ofte handle mot fett opphopning ved å bryte dem ned i prosessen, og dermed bidra til å eliminere cellulitt. Noen legemidler er aktuell for programmet bare, mens andre er for å bli tatt internt. Den mest avanserte legemidler administreres via injeksjoner under huden, selv om disse stoffene er langt mer kostbart.

* Klær. Bruk av komprimering plagg eller form for slitasje hjelper kroppen til å vokse i henhold til den form for slitasje. Denne måten, plagget er faktisk "guiding" kroppen til å utvikle velskapt.

http://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=74264