EN Kort Historie av AMERIKANSKE Presidenter

 En Kort Historie om AMERIKANSKE Presidenter

Det har vært mange av usas Presidenter siden uavhengighetserklæringen ble undertegnet i 1776, men få folk til å innse at det Presidentvalget i historie omfatter også en rekke Presidenter som fører Koloniene lenge før Usa ble grunnlagt som en fri nasjon. Selv om koloniene ble styrt av Kong George III, Kongressen som styrte kolonier under Kongen ble ledet av en President. Etter den tid 2 juli 1776 rullet rundt og uavhengighetserklæringen ble undertegnet, koloniene hadde allerede hatt to Presidenter, Peyton Randolph Henry Middleton. John Hancock var President i løpet av året Usa erklærte vår Uavhengighet fra Storbritannia.

John Hancock, den Første Presidenten i Usa

John Hancock var, for alle praktiske formål, den første President i konføderasjonen fra 1776 gjennom 1781. John Hancock var en av de første sanne patrioter som ledet kampen for uavhengighet fra kronen. Det er med god grunn at hans signatur kommer først på uavhengighetserklæringen. Han ledet den russiske revolusjonen i Boston og kjempet mot kronen i forkant av alle andre patrioter. King George ønsket John ‘ s head fra det øyeblikk Erklæringen ble levert til Kongen. Når revolusjonen ble vunnet, alle medlemmer av den nye kongressen til slutt signerte sine navn til Erklæring av Uavhengighet i 1771, og alle 13 stater ratifisert den nye Konføderasjonen i 1781.

George Washington, en Generell og en Patriot

Når Herren Cornwallis overga seg i 1781, Thomas McKean ble valgt til President i Kongressen. Fra 1781 gjennom 1789, Presidentene John Hanson, Elias Boudinot, Thomas Mifflin, Richard Lee, John Hancock, Nathaniel Gorham, Arthur St. Clair, og Cyrus Griffin, alt servert vilkår. Til slutt, George Washington ble valgt i 1789. Av alle kontoer, George Washington var sikkert den første President som brakte Usa sammen som et land.

George Washington ‘ s liv frem til hans presidentskap var interessant. Han imponerte folk rundt ham, ikke med store tale evne eller karisma, men med sin gode følelse og patriotiske utsikt. Han startet sin militære karriere som en ung mann på Grensen. Han kjempet med franske soldater i starten av den franske og Indianske Krig. Etter tappert ledende Britiske til sikkerhet etter en kamp i Virginia, Washington ble forfremmet til kommando-Virginia militære. Etter å ha vunnet ulike kamper og bringe fred til Ohio, på tjue-sju år gammel, giftet han seg med Martha Dandridge Custis, og trakk seg tilbake til en plantasje på Mount Vernon. Etter oppdrett for en rekke år, i 1775, da han gikk fra å tjene i den Kontinentale Kongressen til å igjen lede en hær, men denne gangen var den Kontinentale Hæren mot Britene i Boston.

Etter en rekke knusende nederlag før Washingtons tropper krysset Delaware, Washington slått sine tropper rundt på julenatten av 1776, i en av de største militære operasjoner i Amerikansk historie. På den kvelden, Washingtons tropper krysset tilbake over Delaware og overmannet garnisonen i Trenton, og senere overtok garnisonen i Princeton, så vel. Etter å ha fått Cornwallis’ surrender i Yorktown, den Revolusjonære krigen var vunnet. Igjen, Washington trukket seg tilbake til sin plantasje på Mount Vernon.

Den Første "United States" President

Washington så samfunnskontakt med forferdelse, som unionen ble svekket med gjeld fra krig, manglende evne til å samle inntekter, og totalt sett impotens i Næringslivets Kongressen. Washington skrev til James Madison at Kongressen trengte en kraftig Grunnloven. I 1787, Washington gikk til Philadelphia for å delta på convention satt opp til å endre Artikler av Hovedsammenslutning. Etter Grunnloven ble godkjent, det første presidentvalget ble holdt, og til tross for hans ønske om å trekke seg tilbake igjen til Mount Vernon, fikk han en stemme fra hver enkelt velger. George Washington er fortsatt den eneste presidenten i AMERIKANSK historie som har blitt kåret til president enstemmig av mennesker.

Vennligst besøk ListofPresidents.net for en stor liste over ressurser om usas Presidenter!

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/20542652/