EN Kort Historie av Høne Partiet av Jessica thomson

 En Kort Historie av Høne Partiet av Jessica thomson

Høne partiet er en betegnelsen på feiringen som en brud – å være nyter med hennes venner. Vanligvis organisert av søstrene for den nære venner av bruden, det er modellert etter den mannlige hjort partiet når menn nyte de siste dagene av sitt bachelorhood. Selv om mye nyere enn den hjort netter, de har vært i praksis i ganske mange tiår, og nesten alle kvinner feirer det på en eller annen måte – enten gjennom høne natten lang fest eller bare tilbringe dagen ut med sine venner.

Etymologi: Som for etymologi, navnet er avledet fra ordet "henna" en spesiell urt som gjør en lys og mørke safran farge på hendene til jomfruer i den Østlige land. Intrikate design er laget på brudens hånd og det er ansett som svært lykkelig, å bringe lykke og velstand, og det er også antatt at det beskytter henne fra alt ondt. Det er intrikat sammen med alle ekteskaps seremonier i nesten alle Orientalske land.

Tidligere Parter: Men tidligere, bachelorette parter var svært enkle saker. Faktisk kom inn i eksistens mye senere, bare rundt 1960-tallet da kvinner empowerment og seksuell frigjøring var revolusjonerer måten folk så på dem, og de så på seg selv. De følte at hvis menn hadde frihet til å nyte seg selv før du tar på seg ansvaret for det viet livet, så hadde kvinner og sakte de dannet sine sammenkomst med sine venninner og kvinnelige slektninger.

Moderne Parter: Så i utgangspunktet, kanskje det var en tea party eller en middag, men da også kvinnene visste akkurat hvordan du har det gøy! Den moderne bachelorette partene er derfor utdype forhold med hver underholdning mulig til stede. Fra drinker til musikk til voksen morsomme, de er ikke noe mindre enn utdrikningslag i hver vei. Shopping sprees, en full dag på spa eller drar ut til noen andre reisemål helt for en helg eller tilbringe overdådig på en dyr cruise tur er bare noen av de tingene som er nylig lagt til listen.

Hvis du er til å gifte seg snart, så du kan være i ferd med å organisere en selv og liker deg selv til det fulle på denne natten.

http://www.drugs.com/answers/kamagra-body-strong-613772.html