EN Personlig Fortelling av Hormoner ved Clarita Milles

 En Personlig Fortelling av Hormoner ved Clarita Milles

jeg trodde jeg skulle nøtter. En dag våknet jeg opp svært fornøyd, svimmel selv. Jeg var på toppen av verden. Men så ble jeg ser på morgenen nyheter, og en historie kom på om en mor som hadde forlatt sin baby. Jeg ble svært rørt av denne historien og begynte å hulke ukontrollert. Dette var veldig rart for meg, så jeg anser meg selv som en ganske kald person.

jeg trodde jeg skulle nøtter, men virkelig, det var mine hormoner. Jeg hadde en hormonell ubalanse som trengs for å bli behandlet.

Min østrogen og progesteron nivåene ble bra. Disse to hormonene har viktige roller i å regulere menstruasjonssyklusen. Østrogen er den viktigste kjønnshormon hos kvinner. Det er ansvarlig for seksuell modenhet, bryst og hofte utvikling, og fett utbredelse i disse områdene. Progesteron er det hormonet som opprettholder fortykket livmor veggen etter eggløsning (eller slippe av en månedlig egg.) Dette er slik at veggene kan vokse seg sterkere for å godta en mulig befruktede egg.

Det viser seg at jeg hadde et problem med hormon, androgen. Min nivåer var langt over det normale for en kvinne. Androgener er hormoner i kroppen som fremmer mannlige egenskaper. Men de er svært viktige i den kvinnelige kroppen, så de kan bli konvertert av eggstokkene inn ekstra østrogen under kvinnens månedlige syklus. De utløser hår vekst, libido, nyre-funksjoner, og sebum (olje) sekresjon blant andre ting.

Hele denne tiden har jeg lurt på hvorfor jeg var så hårete, og hvorfor jeg hadde så mange kviser i en alder av 30. Dette forklarte også min plutselig stiger og faller av følelser, det var den hormonelle ubalansen forårsaket av over produksjonen av androgener, som var å kaste alt annet av.

En sunn hormonell ubalanse symptom hos kvinner som er i hormonell akne. Voksen hormonell akne forårsaker mye smerte for mange kvinner, noe som fører dem til å prøve alle slags akne arr krem (http://www.acnescarscream.com/). Det er forårsaket av at mannlige hormon, androgen. I begynnelsen av menstrual syklus, estrogen nivåene i den kvinnelige kroppen stadig økning. Omtrent 36 timer før eggløsning, disse nivåene vil peak.

Androgen nivåer stige, for å bli omgjort til østrogen av eggstokkene. Husk, androgen er ansvarlig for olje sekresjon i huden. Dette er grunnen til at mange kvinner vitne til akne breakouts rett før menstruasjon. Kroppen trenger ekstra østrogen for eggløsning å skje, og det overraskende er det mannlige hormonet, androgen, som gjør dette ekstra hormonelle kick mulig. Selv om dette er en naturlig prosess og akne er en naturlig følge av det, ble jeg lider alvorlige hormonelle svingninger, unormalt høye nivåer av androgen.

Alvorlig Akne Behandling (http://www.thebodybuildingguide.com/healthy/561841-my-hormonal-story.php) Løsninger

http://www.rxlist.com/script/main/mobileart-rx.asp?drug=caverject&monotype=rx-desc&monopage=1