EN Strandsnegl Ekstrakt Vinpocetine Kan Fremme Cerebral blodstrøm Darrell Miller

 En Strandsnegl Ekstrakt Vinpocetine Kan Fremme Cerebral blodstrøm Darrell Miller

Periwinkles form anlegget slekten Vinca, i som lesser periwinkle og større strandsnegl er de to medlemmer. De er også en form for dogbane, kjent for sine alkaloid egenskaper. Periwinkles er av interesse for den medisinske profesjon, på grunn av deres biosyntese av en rekke alkaloider som er brukt for å beskytte seg mot bakterier og er også giftig for planteetere som ellers ville spise dem.

Mange andre planter produserer alkaloider, kanskje best kjent for å være poppy, som produserer opium alkaloid som er forløperen til heroin. Alkaloider av strandsnegl, derimot, har en mye mer gunstig å bruke for menneskeheten i sin handling på visse typer kreft som hodgkins sykdom, og også på flyten av blod til hjernen.

komponentene av strandsnegl inkluderer vinblastin, som brukes i behandling av hodgkins lymfom, og det er den eneste planten som er kjent for å produsere alkaloid, selv om bare i svært små mengder etter syntetiske seeding. Dette innebærer å innføre endret tryptaminer til anlegget slik at de kan produsere den ønskede alkaloid, selv om bare i mengder 0.002% av vekten av anlegget. Selv om små, dette er fortsatt rimeligere at syntetisere alkaloid i en kjemisk fabrikk snarere enn en biologisk ett!

Kjemikere er søker nå lettere syntetiserbar alternative former for alkaloid som har samme effekt, igjen ved hjelp av strandsnegl som en botanisk kjemisk fabrikk for å gi dem en leder som mulig syntetiske ruter. Det er imidlertid for anvendelse av en annen alkaloid av denne fantastiske lille plante som vi er mer opptatt av her.

I tillegg til vinblastin, strandsnegl produserer alkaloid vincamine, en type tryptamine som kan utvinnes fra bladene av lesser periwinkle, Vinca minor. Dette strandsnegl har vært brukt gjennom tidene som en styrkende tonic og som en snerpende til å behandle blødende tannkjøtt og sår i munnen. Vincamine fremmer aerobic glykolysen, som er avgjørende for å cerebral helse.

Normal glykolysen, eller konvertering av glukose til energi i mitokondriene i cellene i kroppen, skjer best i fravær av oksygen (anaerob glykolysen). Men, hjernen produserer opp til og over 90% mer energi gjennom aerob glykolysen i nærvær av oksygen enn gjennom anaerob. Derfor er en av de behov for en rik tilførsel av oksygenrikt blod blir nødvendig av hjernen. Som folk blir eldre, eller hjernen deres vev blir skadet, så tilførsel av blod kan bli redusert, og mer og mer anaerob glykolysen er slått på. Dette resulterer i et økende tap av hjernen energi og dermed hjernens funksjon. Vincamine kan reversere denne effekten, eller i det minste opprettholde status quo, og så sette mennesker i stand til å opprettholde sine hjernens funksjon lenger.

Det er også det som er kjent som en vasodilator, og utvider blodkar i hjernen slik at en større blodstrøm. Det er kjent for å være gunstig i forhold til oppgaver som krever fokusert konsentrasjon som matematisk problemløsning, og har også blitt funnet effektive i behandling av mennesker med dårlig hukommelse.

Vinpocetine (ethyl apovincaminate) er et derivat av vincamine, som du har fått litt endring av molekylet for å produsere en kommersiell form av alkaloid. Denne har alle de gunstige effektene av dets forløper, inkludert dens positive effekter på hukommelse, som antas å være på grunn av stimulering av serotonin produksjon som forbedrer hastigheten som hjernen kan behandle informasjon. Tinnitus-eller ringing i ørene som har sterkt redusert livskvalitet for så mange mennesker, kan også behandles med vinpotecine.

Sine vascodilation effekten er antatt å være gjennom sin handling som en phosphodeaterase 1 (PDE1) hemmer som resulterer i en forbedring i plastisitet av nons. Mekanismen er komplisert, men resultatet er en forbedring i kognitive evner i faget. Dette er supplert med effekten av vinpocetine på kalsium nivåer i blodårene. Dette gjør dem mer plast i stor grad på samme måte som noen anti-hypertensjon-behandlinger arbeid for å redusere blodtrykket ved å øke plastisitet i blodårene ved endring av deres kalsium nivåer. Det kan også redusere viskositeten i blodet gjennom sin handling på "klissete" av leucocytes og så la blodet til å kjøre mer fritt gjennom kapillærene i hjernen.

Disse effekter har vært påvist gjennom dobbelt-blind studier, og det er liten tvil om at vinpocetine bidrar til å opprettholde en sunn cerebral sirkulasjon. Så la oss ta en oppsummering på de forskjellige effektene, og deretter avslutte med en oppsummering av forholdene som alkaloid kan brukes til å behandle eller forbedre. Teori og biokjemi bak disse effektene er kjent, men er komplekse, men her er de viktigste handlinger:

a) Det forbedrer blodstrøm ved å endre kalsium innhold av blodårene og så forbedrer sin elastisitet, og dermed slik at en friere bevegelse av blod. I praksis er det bidrar til at blodkarene utvider seg lettere.

b) den hemmer enzymet PDE1 og ved å gjøre dette bidrar til å gjenopprette elastisitet av nons i aldring hjernens celler, som tillater dem å slappe av mer og drive mer effektivt.

c) Det fremmer aerobic glykolysen, og så hastigheten som mitokondrier i hjernen celler produsere ATP (adenosine triphosphate) som er den kjemiske manifestasjon av energi.

d) Det bidrar til å opprettholde en god tilførsel av glukose og oksygen i hjernen for å tillate (c) til å skje.

Ikke alle av disse kan være separate effekter, men resultatet er en forbedring i forhold, for eksempel kort sikt minne tap, demens og andre forhold som er assosiert med en reduksjon i blodtilførselen til hjernen, inkludert Meniшre syndrom og svimmelhet. Det er også bevis for at det hjelper med hørselshemminger, macular degenerasjon av øyet, og tretthet.

Det er et supplement som bør tas av de eldre til å hjelpe med minne for alder-relaterte problemer, men har også blitt funnet å være gunstig i normalt friske mennesker. Den strandsnegl ekstrakt Vinpocetine har vist seg å ha fordeler, i stor grad gjennom en økning i blodstrømmen til hjernen, og vil være til nytte for noen som lider av forhold som kan være knyttet til en mangel i sin cerebral blod forsyning.