Energi Ubalanse og Negative Følelser av Stephen Lau

 Energi Ubalanse og Negative Følelser av Stephen Lau

Vi lever i en verden, som er komplekse og i stadig endring. Som sådan, vår personlighet er også en kompleks og skiftende del av hvem vi er og hvordan vi skal takle våre problemer.

For tusenvis av år, Kineserne har trodd at den menneskelige kroppen er dominert av tilstedeværelsen av "qi", som er indre liv energi. Basert på konseptet av balanse mellom "yin" og "yang", den Kinesiske tror også at energi ubalanse eller ubalanse i indre liv energi kan tilskrives ulike negative følelser opplevd i livet.

Hvis en person opplever negative følelser av skyld, energi ubalanse kan endre personlighet, noe som gjør at personen blir manipulerende eller tilbøyelige til å legge skylden på andre.

Energi ubalanse på grunn av negative følelser av sorg og sorg over en lengre periode kan føre en person til å bli deprimert eller å trekke seg til oppfatningen av svikt i livet.

Traumatiske erfaringer i livet, som for eksempel seksuelle overgrep, eller til og med fysiske feil, kan føre til energi ubalanse som kan føre til negative følelser av skam og lav selvfølelse med ødeleggende virkninger, slik som vanskeligheter i selv-aksept eller selv sabotere atferd, som for eksempel rusmisbruk eller alkoholisme.

Frykt, på grunn av energi ubalanse, er oftere enn ikke en negativ følelse som kan være ødeleggende. For én ting, det kan begrense veksten av personlighet til en annen, kan det føre til negative følelser, inkludert sjalusi, stress, eller til og med frykt for suksess. Den eneste positive effekten av frykt for at det kan hjelpe deg å unngå fare, men frykt kan også føre til angst og paranoia, som er negative følelser.

Obsessive ønske om berømmelse, makt eller penger kan tømme indre liv energi, som fører til energi i ubalanse, noe som resulterer i avhengighet. Desire kan aldri være fornøyd med: å ha en ønsker oppnådd følges ofte av en annen setter det på plass igjen.

Sinne er en annen negativ følelse som drenerer ens indre liv, energi, noe som fører energi ubalanse. Sinne pleier bitterhet og hevn, som er negative følelser og destruktive resultater av energi ubalanse.

Stolthet er mer negative enn positive følelser. Selv om stolthet kan gi et insentiv i livet, stolthet fører ofte til oppblåst ego, som kan bli utsatt. Stolthet kan også føre til skam når man er anslått bedriftene ikke klarer å materialisere seg. Stolthet kan føre til energi ubalanse.

Positive følelser, på den annen side, kan levere mer indre liv energi til å takle livets problemer.

Mot, for eksempel, er positive følelser i at det gir deg selvtillit til å ta nye utfordringer i livet, til å omfavne mulighetene i livet, og til å konfrontere frykten samt å overvinne hindringer.

Aksept er en positiv følelse på at det gjør en i stand til å akseptere suksess så vel som et nederlag, å vite at det er oppturer og nedturer i livet, og til å erkjenne at det er verken enkle svar eller rigide løsninger på livets problemer. Enda viktigere, aksept betyr lykke i seg selv, og at kjærlighet kommer innenfra-ikke noe som kan bli gitt eller tatt bort av noen.

Livet er komplekst, og så er menneskelige følelser. Bare husk at følelser, positiv eller negativ, har en positiv eller negativ innvirkning på din indre liv energi, og den energien ubalanse på grunn av negative følelser er den viktigste årsaken til sykdom og nød i livet. Administrere din energi system for å administrere din helse og velvære.

Copyright (c) 2010 Stephen Lau

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/16229983/