Erektil Dysfunksjon Behandling eller Behandling ved å Forbedre Din Diett

 Erektil Dysfunksjon Behandling eller Behandling ved å Forbedre Din Diett

Mannlig impotens er oftest forårsaket av dårlig kardiovaskulær helse. Studier har vist at personer med diabetes og andre hjerte-og karsykdommer er den mest sannsynlige kandidater for ED. Disse sykdommer er forårsaket av et dårlig kosthold og mangel på mosjon, samt usunn livsstil vaner som å drikke og røyke.

Et godt kosthold bidrar til å forbedre kardiovaskulær helse ved å legge til rette blodsirkulasjonen i kroppen. Det kan også hjelpe deg å redusere vekt og øke stoffskiftet, noe som gjør deg mer energisk, som også er en viktig del av en god seksuell ytelse. Et godt kosthold kombinert med regelmessig mosjon er den beste naturlige erektil dysfunksjon behandling behandling.

å Undersøke Kostholdet

Den første tingen du trenger å gjøre er å sjekke din diett og bli kvitt den dårlige matvarer. Unngå junk food over en periode kan hjelpe deg å gjøre noen betydelige gevinster. Du kan ha kylling eller andre matvarer som du elsker en gang i en stund, men dette bør gjøres av og til.

Unngå mat med høyt kolesterol og fett. Prøv også å unngå gluten baserte matvarer. Hvis du ikke tåler gluten, effekten kan være enda mer viktig for deg og hvordan du kan unngå slike matvarer kan øke dine sjanser til å reversere ED.

Nitrogenoksid og Aminosyrer

Gjør et poeng av blant annet matvarer som bønner og nøtter i kostholdet ditt. Soyabønner er rik på aminosyrer (som L-arginin) som kan bidra til å lette blodstrøm og bør være en del av Prematur Ejakulasjon terapi. Forskning har vist at aminosyren L-arginin kan bidra til å forbedre kardiovaskulær helse og kutte negative effekter som kan føre til betydning.

Når L-arginin er kombinert med nitrogenoksid, det kan betydelig forbedre erektil funksjon. Studier viser at folk som har brukt denne kombinasjonen som er registrert positive resultater sammenlignet med en placebo-gruppe. Panax ginseng muliggjør frigjøring av nitrogenoksid. Ved å kombinere ginseng med L-arginin rike matvarer som for eksempel soyabønner er en effektiv prematur ejakulasjon terapi behandling.

Gode Fettstoffer og Kosttilskudd

Ditt kosthold bør inneholde gode fettstoffer og kosttilskudd for næringsstoffer det kan ikke være lett å bli med i ditt daglige kosthold. Omega 3 er en viktig supplement som ofte mangler i vårt vanlige kosthold. Sardiner er en god kilde til omega-3 oljer. Vitaminer for eksempel bær kan også bidra til å lette blodstrømmen rundt i kroppen.

Østers og nøtter er rike på sink, men du kan erstatte dem med kosttilskudd. Et godt kosthold kombinert med trening vil gi de beste resultatene.