Erektil Dysfunksjon Informasjon – Studier viser Mer Sex Betyr Mindre Impotens – Helse – Funksjonshemninger

 Erektil Dysfunksjon Informasjon - Studier viser Mer Sex Betyr Mindre Impotens - Helse - nedsatt Funksjonsevne

Det høres ut som en clich fra en 80-rom-com-men begrepet bruke det eller miste det har aldri virket mer hensiktsmessig. Minst blant menn som er bekymret for å falle offer for symptomene på erektil dysfunksjon. Selv om statistiske funn varierer, er den generelle konsensus lener seg i favør av menn som har seksuell aktivitet minst en gang i uken eller mer, er 50% mindre sannsynlighet for å utvikle ED som årene mars på. Enda bedre, er de som klarer sex tre ganger i uken eller mer, med personer med høyere seksuell aktivitet bare en fjerdedel så stor sjanse for å utvikle ED.

Som sammen med resten av den menneskelige organismen på et hele, regelmessig mosjon bevarer funksjonen i et mylder av nivåer. Hvorfor skulle vår seksuelle organer bli noe annerledes. "Vanlig sex bare gir mening", er det mange universitet og høyskole eksperter har konkludert med.

Testene ble utført over en periode på fem år med en stor gruppe av finske menn, etter å fylle ut et spørreskjema i begynnelsen på slutten av studien, menn som opprinnelig ikke lider av erektil dysfunksjon og som ikke har sex minst en gang i uken ble vist å ha utviklet ED på en langt større skala enn de som deltok i sex en gang i uken eller mer.

Om disse var å finne relevant til og med personer som masturbated ofte er usikkert, men prosessen er utført av menn, mens onanert, er nøyaktig de samme fysiologisk som de har sex med sin partner, det står til grunn onanert kan bare nytte enkeltpersoner som ønsker å motvirke av den progressive plager av erektil dysfunksjon.

En annen signifikant positiv effekt av onanert og regelmessig samleie er lov utløsning. Over tid, sæd bygger opp i løpet av de banebrytende kanaler, selv om det er kontinuerlig brutt ned og erstattet, er det en tendens til ting å stagnere på grunn av mangel på bevegelse og aktivitet. Med regelmessig utløsning, kanalene stadig skylles av gammel sæd, slik at kroppen til å erstatte den gamle med ny frisk sæd.

Det ser ut som om katten er ute av sekken når det kommer til seksuell aktivitet, mer er bedre så får det når og mens du kan.

Om Forfatteren

Hvis du lider av erektil dysfunksjon og er på jakt etter en kur, besøk
Big-PRX.longtailsolution.com

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://en.wikipedia.com/wiki/Adverse_event