Erektil Dysfunksjon Informasjon

 Erektil Dysfunksjon Informasjon

Erektil dysfunksjon også kalt ED eller impotens er ikke å være i stand til å oppnå eller opprettholde en ereksjon lenge nok til å fullføre seksuell aktivitet. Eksperter er enige om at det i Usa alene, 30 millioner menn har noen form for erektil dysfunksjon. Impotens er ulik i de menn som har det. Noen menn kan ikke få ereksjon i det hele tatt, og noen kan få en ereksjon til tider, og atter andre kan få ereksjon, men bare for en kort tid.

Ereksjoner begynne med noen form for seksuell stimulering, som i sin tur fører til at musklene i korpusene cavernosa inne i penis til å slappe av og la blodet å strømme inn i penis. Blodet som strømmer inn i penis, er det som forårsaker en ereksjon. Trykket fra den utvidede penis bidrar til å felle blod inn i korpusene cavernosa og dette er hva som forårsaker ereksjon til å være vedvarende. Hvis den glatte muskulaturen i korpusene cavernosa kontrakt dette vil hindre tilførsel av blod og du vil miste din ereksjon.

Impotens kan oppstå i alle aldre, men det er mer vanlig er menn over femti. Mange fysiske faktorer og forhold som kan oppstå senere i livet bidra til dette nummeret. Mesteparten av tiden når impotens skjer med yngre menn, og det er forårsaket av psykologiske faktorer som stress, angst, depresjon eller problemer i et forhold.

Hvis du sjelden har problemer med å oppnå eller opprettholde en ereksjon, det er ikke noe å bekymre seg for. Du kan bare bli altfor sliten, stresset eller har andre problemer på ditt sinn. Men hvis du har hatt gjentatt ereksjon problemer i minst tre måneder, har du erektil dysfunksjon.

Det er flere behandlingsalternativer for impotens som inkluderer medisiner foreskrevet av din lege, vakuum enheter, intraurethra stikkpiller, intracavernosal injeksjoner, kirurgi og naturlige behandlinger du kan gjøre hjemme.

https://www.mayoclinic.com/health/drug-information/DR602949/DSECTION=precautions-