Erektil Dysfunksjon Løsninger – En Oversikt over behandlingstilbud

 Erektil Dysfunksjon Løsninger - En Oversikt over behandlingstilbud

Impotens, eller erektil dysfunksjon, kan være en ødeleggende problemet, som påvirker menneskets emosjonelle helse, sine relasjoner, og hans samlede kvalitet av liv. Menn som opplever symptomer på ED er forståelig nok skremt om hva fremtiden vil bringe for dem, men heldigvis, det er et bredt spekter av behandlingstilbud og endringer i livsstil som kan hjelpe. Forstå alternativene som er tilgjengelig og hvor hensiktsmessig penis omsorg er det første trinnet for menn som har å gjøre med impotens.

Først av alt, hva er erektil dysfunksjon?

Erektil dysfunksjon er begrepet som brukes for å beskrive den manglende evne til å få ereksjon eller for å holde den lenge nok til å fullføre lov av samleie over en periode av tid. Det er viktig å huske på at hvert menneske vil oppleve sporadiske soverom floppen, noen ganger i flere netter på rad. Men dette kan være forårsaket av problemer som trøtthet, sykdom, eller en dårlig dag på jobben. Erektil dysfunksjon er bare diagnostiseres når det blir en pågående problem – vanligvis for en periode på mer enn to uker.

Hva er årsaken til det?

Få en ereksjon er en svært komplekse fysiologiske prosess som involverer sentrale nervesystemet (inkludert hjernen), glatt muskelvev i penis, sirkulasjonssystemet, og følelser. Fordi så mange elementer som er involvert, lede en eksakt årsak kan være vanskelig. Imidlertid, underliggende helseproblemer som hjerte-og karsykdommer, diabetes eller fedme er ofte kjernen av problemet. Stress og andre følelsesmessige helsemessige problemer, herunder partner-konflikten, og kan også finne i problemet, og enkelte medisiner kan også hemme erektil funksjon. Menn som sliter med ED er sterkt oppfordret til å se sin lege for en full workup for å finne den underliggende årsaken og fastsette en behandling plan.

Reseptbelagte medisiner for ED

de Fleste mennesker er kjent med resept alternativer for behandling av ED. Det er flere populære medisiner, men alle disse fungerer på samme generelle prinsippet. Disse stoffene opprinnelig ble testet for behandling av høyt blodtrykk, og det viste seg at deres vasodilaterende egenskaper – eller evne til å slappe av og åpne blodkar, bidro til å utløse ereksjon hos menn forskning fag. Disse medikamentene er tilgjengelig på resept, og er tatt gjennom munnen eller injiseres direkte inn i penis. Fordi de kommer med en rekke bivirkninger, bør menn bare ta disse under strengt oppsyn av en lege og bør la sine helsepersonell vet om noen andre medisiner de tar. Det er verdt å nevne her at selv om disse medikamentene kan kjøpes online uten resept fra en rekke kilder, og det er ingen garantier for at de faktisk inneholder de riktige ingrediensene, og igjen, det kan være svært farlig å bruke disse stoffene uten legens råd.

Ikke-reseptbelagte medisinske alternativer

Andre medisinske tiltak for ED innebære både midlertidige løsninger, som for eksempel vakuumpumper, eller mer permanent middel til å ta opp problemet, slik som penile implantater. I begge tilfeller, risiko for skade og langvarig eller permanent ED er viktige hensyn.

Alternative behandlinger

Mange utøvere tilbyr forslag til alternative behandlinger disse inkluderer ofte sunn livsstil endringer som for eksempel å miste vekt, er å kontrollere blodsukkeret, og å slutte å røyke. I mange tilfeller er disse tiltakene er alt som trengs. Urte-behandlinger for eksempel ginseng er ofte brukt, samt akupunktur (for modigere mann som er villig til å la en nål til å settes inn i nærheten av deres mest delikate verktøy).

Ernæringsmessige løsninger slik som L-arginin har også vist lovende dette aminosyre som fungerer som en naturlig vasodilator som kan bidra til å stimulere ereksjon. Faktisk, en penis næringsstoffer creme (helsepersonell anbefaler at Man 1 Mann Olje) som inneholder L-arginin, samt andre næringsstoffer som er nødvendig for å støtte en sunn nerve og sirkulasjons vev, er en utmerket måte for menn å sikre at penis får den næring den trenger for å fungere på sitt beste alder.

http://www.healthsquare.com/nav_indices/impotence_index2.htm