Evaluering av Kvinnelig Seksuell Dysfunksjon Behandling og Valg – Helse – Alternativ Medisin

 Evaluering av Kvinnelig Seksuell Dysfunksjon Behandling og Valg - Helse - Alternativ Medisin

Seksuell dysfunksjon hos kvinner som har lidelser knyttet til lyst, opphisselse, orgasme og smerter under sex. Diagnostisering av kvinnelig seksuell lidelse krever lege for å få en detaljert pasientens sykehistorie som definerer dysfunksjon, identifiserer årsaker eller confounding medisinsk eller gynaecologic forhold, og ber psykososiale informasjon. Også tilstedeværelsen av en eller flere dysfunksjoner er en mulighet som ikke må utelukkes. Før det, er det viktig å vite kvinnelig seksuell respons syklus. Den første fasen i svar syklus er spenning, som kan utløses av fysisk eller psykisk stimulering, og er preget av følelsesmessige endringer og økt hjertefrekvens, respirasjon, og vaginal hevelse og smøring på grunn av økt blodsirkulasjon.
Den andre fasen med vedvarende spenning kalles platået. I denne fasen, vaginal hevelse, hjertefrekvens, muskelspenninger kan øke som stimulering fortsetter. Forstørre brystene, brystvortene bli erigert og livmoren dips som fører til den tredje fasen av orgasme. Denne fasen innebærer synkronisert vaginal, anal, og abdominal muskel sammentrekninger, tap av ufrivillig muskel kontroll og intens nytelse. Den siste fasen er oppløsningen som innebærer rush av blod fra skjeden, krymping av bryster og brystvorter, og en reduksjon i hjertefrekvens, respirasjon og blodtrykk.
Et normalt og sunt svar syklus som når det går galt kan defineres som kvinnelig seksuell dysfunksjon. Hvordan kvinner opplever i disse fasene varierer. For eksempel, noen kvinner fremgang fra spenning til orgasme raskt og andre alternative mellom platået og orgasme flere ganger før nå oppløsning.
Dette problemet oppleves av mange kvinner, og du er ikke alene. Mer hjelp er tilgjengelig til din disposisjon nå enn for et par år siden. Hvis du ikke ønsker å ta reseptbelagte legemidler, har du mulighet til å velge naturlige produkter for som kan hjelpe deg å løse problemer.
Generelle retningslinjer for behandling:

 • Forbedre stimulering og eliminere rutine: Oppfordre til bruk av erotisk materiale, for eksempel videoer, bøker. Foreslår at onani til å bli kjent med glede følsomhet, oppmuntre til kommunikasjon under og etter seksuell aktivitet, diskutere stillinger som kan være til hjelp, gjøre en ~dato for seksuell aktivitet.
 • Sørge for distraksjon teknikker: Anbefaler bekken muskel sammentrekning og avslapning øvelser med samleie, bruk av musikk, videoer, tv -, og oppfordrer erotisk og nonerotic fantasy.
 • Oppmuntre ikke-coital atferd: Prøv å bruke seksuell massasje, sensate-fokus øvelser, muntlig eller noncoital stimulering, med eller uten orgasme.
 • Opplæring: gi utdanning om kvinnelig anatomi og diskutere seksuelle problemer når en medisinske tilstanden er diagnostisert.
 • Lidelser av å ønske:
  Kvinner med ønske om lidelser er vanskelig å behandle. Vanlige årsaker til dette er kjedsomhet av seksuelle rutine. Endre posisjoner, arenaer, eller legge til erotisk materiale kan være nyttig
  Opphisselse lidelser:
  Opphisselse lidelser er begrenset til bruk av kommersielle smøremidler, selv om E-vitamin og mineral oljer er også alternativer. Disse er mer vanlig hos eldre kvinner som trenger mer stimulering for å nå et nivå av arousal enn det som er oppnådd i en yngre alder. Små tips som å ta et varmt bad før samleie kan bidra til å øke opphisselse. Badekar kan hjelpe deg med å føle deg avslappet og ta vare på dine bekymringer. Du kan også bruke distraksjon teknikker som er nyttig i lindre angst.
  Orgasmisk lidelser:
  Denne tilstanden er forårsaket av seksuelle uerfarenhet og mangel på tilstrekkelig stimulering og er vanlig hos kvinner som aldri har opplevd en orgasme. Disse lidelsene kan også være psykologisk eller er forårsaket av en sykdom. Maksimering av stimulering og minimere hemming er en av de beste måter å takle denne lidelsen.
  Mens problemet synes komplisert, det rammer flere kvinner enn alminnelig kjent. Opplever en lav libido og tap av seksuell appetitt er ikke en merkelig fenomen, og det er ingen grunn til panikk. Med løsninger som Vigorelle Krem, som har blitt utviklet for å hjelpe kvinner som blir slått på raskt, og problemet med seksuell dysfunksjon kan være en løsning. Denne personlig smøremiddel også bidrar til å intensivere orgasmer og øke samleie erfaring.

Om Forfatteren

Fraser Stucker er en blogger som hovedinteresse er i emner som mannlig og kvinnelig seksuell helse. Han har skrevet mange blogger og artikler, og også skrevet mange freelance skrive ups. Som en løsning for kvinnelig seksuell dysfunksjon, han anbefaler bruk av Vigorelle Krem som blir gjort tilgjengelig på sexualperformancetotal.com.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://www.worstpills.org/search.cfm