Femdom Relasjoner :: Drevet av Subrion 3.1

 Femdom Relasjoner :: Drevet av Subrion 3.1

Når det kommer til sex og fysisk tilfredsstillelse, det hele avhenger av hva som vekker deg, og det som faktisk får deg i gang. Mens noen mennesker som vanlig gamle misjonærstillingen, det er mange som trenger å ta ting til et høyere nivå. Noen mennesker går med SnM mens andre holde ting litt mindre ekstrem. En litt mindre kjent konseptet er at av femdom hvor forholdet og den fysiske ting er dominert av kvinnen og mannen som spiller rollen nesten en slave. I denne type forhold kvinnen har all rett til å praktisere ekstreme typer straff på mannen, og mannen vil nyte det.

Som en kvinne, du kan selv gjøre menn vente så lenge som du ønsker. Faktisk, hvis du er å straffe ham akkurat da, du er faktisk å gi ham det han ønsker, og han nyter det. i en femdom forhold, ville du ofte liker det mye bedre hvis du gjør ham vente og så ta ting til det høyeste stadier mulig. Du kan alltid stokk ham, kjede ham og binde ham opp, men være innovative og komme opp med nye ideer for å gjøre ting bedre.

Hvis du går rundt og leter, vil du finne mange mennesker som ser ned på konseptet av femdom og relasjoner på denne måten. Sannheten er at dette er noe mer enn et valg ligner noen andre valg som du gjør. Selv om mennesker kan fortelle deg noe annet, hvis du liker det, så føl deg fri til å ignorere dem alle. Kan du se deg rundt på de mange fora på internett, der du vil finne andre som deler dine synspunkter og er på jakt etter partnere for seg selv. Disse nettsteder og fora er svært nyttig siden likesinnede mennesker er ikke lett å finne og å være et relativt lite antall, de fleste av dem strømmer til de samme stedene og nettsteder.

Selv om du kan finne noen som er villig til å hengi seg til disse tingene, og de synes å nyte det, du bør likevel sørge for at du ikke går inn i de mest ekstreme ting direkte. Det er viktig å la dem føle deg inn i opplevelsen og holde ting sakte i begynnelsen, ikke gjør det, kan det skremme dem av. Hele ideen om en femdom forhold er å gjøre de ekstreme, men du må ta det rolig når du er en nybegynner.

Mens begrepet femdom er egentlig ikke hva du vil kalle populært, og det finnes tusenvis av nettsteder på internett som er dedikert til dette konseptet, og ting som går med det. I tillegg er det noen nettsteder der du kan komme i kontakt med andre mennesker som deler ditt syn, så vel. Hvis du er ute etter å finne slike folk i byen din og du prøve å gå til barer og slikt, vil du ofte finne deg selv i dårlige situasjoner og vanskelig konfrontasjoner. Ute på internett gjør det mye enklere for deg å finne slike folk, og øker sjansene for å bli vellykket. Du kan også prøve ut de mest ekstreme og sprø ting som du kan tenke på når du er sammen med en mann fra et av disse nettstedene.

Hvis du er interessert i å prøve dette ut eller er nye til konseptet, da bør du ta det med ro først og begynn sakte. Det er mange mennesker som går inn i dette uten mye tanke og resultatene er aldri veldig bra. Du kan også være lurt å gå til noen barer og nattklubber som er utelukkende dedikert til femdom og menn og kvinner som er interessert i konseptet.

Mike Evans er en gradute i psykologi og undersøker om paret femdom relasjoner. Det er noen viktige handlinger som facesitting og dominans.