Fordelene med Vannmelon Juice

 Fordelene av Vannmelon Juice

Du tror kanskje at vannmeloner er bare for å slukke tørsten på en varm sommerdag og bør serveres avkjølt. Imidlertid, selv om en vannmelon er i hovedsak består av vann det er noen overraskende (kanskje) helsemessige fordeler også.

saken om en vannmelon er at den er stor og du har til å kjøpe en hel en. Du bør se etter de som har en litt blekere side enn resten av skallet, så dette indikerer at melon har blitt overlatt til å bli fullt moden. Siden vil bli blekere fordi dette er en del av den frukt som har blitt stående på bakken. Skallet bør ikke være for skinnende eller kjedelig heller.

for Å lage juice, må du ta ut frøene forsiktig og tørk dem som de er en nyttig kilde til protein og kostfiber. De inneholder også mineraler som fosfor, sink, jern, magnesium, mangan, kalium og kobber, samt natrium og noen av B-kompleks vitaminer. Ikke kast dem bort.

ikke kast bort skallet, enten som det er en god kilde til citrulline som er en forløper til arginin, som har vist seg å øke blodsirkulasjonen rundt i kroppen og for å øke glukose-metabolisme, og insulinutskillelse, noe som gjør det verdifulle i Type-2 diabetes. Det kan redusere høyt blodsukker nivåer, og kan også hjelpe menn med erektil dysfunksjoner som kan vannmelon juice og kjøtt. Citrulline kan øke nivåene f nitrogenoksid i kroppen, og dette slapper blodårene, noe som betyr at blodsirkulasjonen økes og en ereksjon er mer sannsynlig til å skje, hvis erektil dysfunksjon er ikke forårsaket av psykiske problemer. Du kan bruke skallet til å lage en deilig sylteagurk, som er en gammel oppskrift fra den sørlige stater.

Vannmelon juice inneholder vitamin C, E og A sammen med noen av B-kompleks vitaminer og folat, biotin og mineraler som kobber, kalium, jern, fosfor og sink, noe som gjør det veldig sunt for alle, men for menn seksuell helse spesielt.

Den inneholder kraften, lycopene som gjør det rødt, sammen med beta-karoten finnes i det i form av Vitamin A. Lycopene har vist seg å redusere risikoen for prostatakreft, og har blitt kalt en naturlig Viagra, så vannmeloner har potensial for å bli aphrodisiacs.

Lycopene og beta-karoten trenger varme for å låse opp sin styrke, så det er best å lagre dine vannmelon ved romtemperatur snarere enn å ha den i kjøleskapet. Disse stoffene gi frukt sin røde farge, så tomatene er en utmerket kilde for som er røde bringebær og jordbær og aprikoser, blant annet frukt.

Vannmeloner først ble dyrket i Egypt det antas de har i malerier i pyramidene og ble begravet med faraoene, noe som indikerer at de ble holdt i høy aktelse, sannsynligvis på grunn av deres tørsteslukkende evner eller kanskje på grunn av sine medisinske egenskaper, som vi har vært treg i å oppdage.

Hvorfor ikke få en vannmelon neste gang du går på shopping ekspedisjonen og juice det å få fordelene fra denne vakre, saftige røde frukter? Og ikke kaste noen del av det unna – alt har sin helsemessige fordeler – selv skallet.