Fordeler med Live-i Relasjoner Via Ekteskap

 Fordeler med Live-i Relasjoner Via Ekteskap

Last ned – Stock Photo
fra © Http :

Ekteskapet er en viktig ordning som sikrer overføring av menneskelige rase og hindrer samfunn fra å bryte inn i kaos. Ekteskap er avgjørende også for å gi et trygt sted under oppsyn av voksne der barn kan vokse opp til voksne i en omsorgsfull atmosfære.

Hvorfor er ekteskapet som institusjon vært så vellykket? Svaret er at det henvender seg til en primal human trenger. Mennesket er egentlig et sosialt dyr. Livet for oss er en lang reise full av utfordringer og problemer. Vi ønsker ikke å vasse gjennom det alene, men ønsker for selskapet og lojalitet av en annen person som vil gi en skulder å lene seg på og dele noen av våre ansvarsområder. Dermed, våre forfedre skapte av ekteskapet som institusjon i to voksne av motsatt kjønn formelt knytte knute i et sosialt og juridisk akseptert og varige bånd som er ment å vare en hel livstid.

I løpet av de siste par tiårene, men, dette er tid-testet ordningen har kommet under trussel. Utrolig som det kan høres, ekteskap har begynt å miste sin betydning og hellighet. Folk i dag spør: "trenger vi å gifte seg i det hele tatt når vi kan ha alt som ekteskapet har, uten formelt å knyte knute?" Det er mange grunner til dette. Det viktigste er sekulær utdanning og vitenskapelige temperament av folket som gjør dem stiller spørsmål ved alt, inkludert de eldgamle sosiale skikker og skikker. Kvinner har blitt uavhengig sosialt og økonomisk, og ser ikke noe problem i å leve alene. Som et resultat, live-i relasjoner har blitt ganske vanlig.

Begge ekteskap så vel som live-i ordningene har sine egne fordeler og ulemper, men omfanget er fortsatt noe vippet i favør av førstnevnte.

Live-I Relasjoner
Disse er i dag veldig populært med det unge publikum. Fordeler med live-i forholdet er mange. Den fremste blant disse er den frihet som du får. Du trenger ikke overgi seg noen rettigheter eller godtar noe som helst forpliktelser. Forholdet varer så lenge begge parter er fornøyd med hverandre. Det er en holdning som sier "you scratch my back, jeg scratch yours og begge av oss nyt det mens det varer."

Etter noen år er det naturlig for partnerne å bli lei av å se det samme ansiktet hver morgen. Det er når sjarm går ut av forholdet, og en tendens til å se etter en frisk forhold med noen annen person. I en live-sammenheng, det er ikke noe problem. Du kan hvilken som helst dag bare pakke kofferten og flytte ut, etterlater bare en takk kort.

Det er absolutt ingen juridiske problemer, økonomiske komplikasjoner eller kompliserte forhandlinger for å dele eiendeler og gjeld mellom partnerne. Ordningen høres ut som en drøm. Bor sammen, har fysiske forhold, og flytte ut når lei. Hva kan være mer praktisk og gledelig? Ikke rart, live-i relasjoner blir mer populært enn noen gang.

Men det er en annen side også. Slike relasjoner manglende engasjement. Når det kommer til stykket, arrangement vanligvis bryter ned. Hvis partene har barn, og situasjonen blir mer komplisert med hensyn til deres varetekt og ansvar for oppdragelsen. Siden forholdet er uformelle, de to personene ikke har mye innsats i sin kontinuitet og når problemer oppstår, og de bestemmer seg for det er mye lettere å splitte heller enn å gjøre en innsats for å løse dem.

Ekteskap
Den viktigste fordelen av ekteskap er dens sosiale og rettslige anerkjennelse. Samfunnet anerkjenner og respekterer forhold, og behandler den som den eneste "riktige" måten for en mann og en kvinne til å dele en enkelt taket og bak barn. Ekteskapet er beskyttet av loven, og begge parter har sine klart definerte rettigheter og plikter. Hvis de ønsker å dele, det er en fastsatt prosedyre som må følges. Det er strenge bestemmelser for å ta vare på barns oppvekst i tilfelle av foreldrenes skilsmisse.

en Annen betydelig fordel ekteskap tilbud til par er følelsesmessig engasjement og støtte. Partnerne kreve lojalitet og troskap fra hverandre. I retur, de nakne alle sine hemmeligheter til hverandre og dele sin økonomi til å kjøpe eiendeler for familien. Det er ingen andre forhold som kan matche den emosjonelle støtte, sosial anerkjennelse og juridiske rettigheter som et ekteskap gir.

På den annen side, det tar mye penger og krefter på å oppløse et ekteskap fordi det er en veldig formell og vanntett avtale. Man kan ikke bare gå bort lett. Advokater har betalt, familie eiendeler og gjeld har til å være likt fordelt og ordninger må gjøres med hensyn til barn. Ekteskap tilbyr ikke personlige frihet til partnere som en live-i forhold gjør.

James Walsh er en freelance forfatter og kopi redaktør. Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du kan få en kjapp Skilsmisse se http://www.quickie-divorce.com

Video Kilde: Youtube –

http://www.drugs.com/comments/alprostadil/edex-for-erectile-dysfunction.html