Foreldrenes Hengivenhet og Seksuell Dysfunksjon

 Foreldrenes Hengivenhet og Seksuell Dysfunksjon

Kanskje i din seksuelle selvtillit det er noen form for smerte det kan manifestere seg som en vanskelighet med opphisselse, eller med å oppnå orgasme (for sent, for tidlig, ikke i det hele tatt). Kanskje du oppleve et snev av tristhet som fører deg til å trekke bort fra en omfavnelse og unngå kontakt med øynene.

Et spørsmål jeg ofte spørre klienter er hva slags hengivenhet de opplevde fra sine foreldre, og spesielt, fysisk kjærlighet. Jeg begynte å legge merke til et mønster veldig tidlig i mitt arbeid: menn som fortsatt var jomfruer i trettiårene hadde aldri blitt omfavnet som barn av sine foreldre, og de ofte lider av erektil vanskeligheter. Hvis du ikke er vant til å berøre, er det fornuftig at du ikke tar deg selv for veldig lenge, og orgasme for raskt. Det er alle i slekt.

Alle mennesker ønsker touch, og babyer uten noen kjærlig berøring vil dø. Gutter, dessverre, er så ofte fratatt fysisk kjærlighet fra sine foreldre, og dette påvirker dem som voksne. Gutter altfor ofte vokse opp som ser hengivenhet til å ikke være maskulin, dels fordi faren deres ikke modellen er det, mye mindre ga det. Dette strekker seg til skolegården, der det å uttrykke kjærlighet og hengivenhet til hverandre, kan bli sett på som svak.

I mitt arbeid jeg merke til at noen ganger menn til å uttrykke sine tidlige mangel på fysisk kjærlighet i deres seksuelle atferd gjennom å ha hemninger rundt seksualitet som kan resultere i forsinket erfaringer seksuelt, samt for tidlig utløsning eller erektil dysfunksjon. Også kan det resultere i at unnvikende atferd, manglende evne til å ha relasjoner med følelsesmessig dybde.

Touch kan bli lært

Å røre kjærlig er et naturlig instinkt, en påbegynt som et spedbarn når for sin mors bryst. Hvis unlearnt gjennom forsømmelse, det kan læres på nytt.

Det er viktig når du overvinne seksuell dysfunksjon å lære å røre deg selv med kjærlighet og tilstedeværelse, for å la kroppen vet at det er helt greit. Dette gir glade hormoner, hjelper deg å slappe av, og forsinkelser ikke bare orgasme, men øker gleden, som er flott for din partner. Så vær forsiktig med deg selv, og tenk deg, når du tar deg selv eller din partner, at du legger kjærlighet inn i dine hender.

jeg tror disse dager at mange flere fedre foreldre aktivt og vise kjærlighet med sine barn. I mellomtiden, det er verdt å merke seg at så mye som vi trenger og ønsker å få kontakt, vi også lengter etter å gi det. Faktisk, til å berøre hverandre med nærvær og kjærlighet kan være helbredende det kan være et første skritt på en reise for å angre dysfunksjon og oppnå tillit.