Forskjellige Betydninger For Ring Fingrene i Henhold til Grekerne & Palmistry

 Forskjellige Betydninger For Ring Fingrene i Henhold til Grekerne & Palmistry

Last ned – Royalty Free Stock Photo
fra © Http :
En studie ved University of Liverpool viste at det kan være en sammenheng mellom finger lengde og depresjon hos menn. Denne studien fant at jo lenger en mann fingre er i forhold til høyden sin, er det mer sannsynlig at han lider av depresjon. Selv om denne studien inkluderte kvinner så vel som menn, det samme kan ikke være inngått for kvinner som ledet gruppen av forskere til å oppdage det som testosteron nivåer dimish i løpet av depresjon, og at den skyldige kunne bli lavere nivåer av pre-natal testosteron! Og alt dette på grunn av hans fingre…men fingrene er fascinerende og det store flertallet av samfunnet slitasje sølv ringer på fingrene (ingen bjeller på sine tær, i hvert fall normalt) uten mange å oppleve noen av opplysninger på fingrene. Så tenk igjen før du kjøper stilig sølv ringer fordi du kanskje bare ønsker å kjøpe den neste for en annen finger.

Grekerne tildelt ringfingeren betydninger i tråd med deres Guder. Så iført en ring på tommel finger hvis Gud er Poseidon, representerer individualisme. Hvis du bruker en på pekefingeren, Guden Zevs, dette betydde dominans, energi og kraft. Den greske Guden for langfingeren er Dionysos så iført en ring på fingeren representerer opprør, forfall og irreverence. Finger kjent som ringfingeren er Afrodite, så dette er for kjærlighet, romantikk og gode transportforbindelser. Den greske Guden for vår lille pinky er Ares som symboliserer selvsikkerhet, konkurranseevne og konflikt.

Hva om palmistry? I palmistry tommelen er knyttet til selvkontroll. Det er referanser her til den aktive hånden og den passive hånden dette betyr bare at hvis du er høyrehendt så dette er din aktiv hånd gjør din venstre passiv. Så hvis du eller noen du ser har en tommel som går innover på den aktive siden dette kan bety at de i dag ikke er fullt søker seg til sine verdslige ambisjoner. Den samme på den passive hånden viser indre konflikter. Ved å velge ringer for personlig transformasjon i dette tilfellet kan du bruke en smal, sølv ring som kan bidra med veiledning og styrke, som om mulig har en riflet overflate (dette er for å være flittig), som skal brukes på den passive hånden. I tradisjonell kinesisk medisin (TCM) tommelen knytter seg til lungene, som er til inspirasjon.

pekefingeren kalles speilet finger av palmists. Det er styrt av Jupiter og selv-refleksjon. Hvis du eller noen du kjenner, bærer en stor ring på den aktive pekefingeren dette kan bety at det er selvtillit problemer. Personen kan føle behov for anerkjennelse og makt, spesielt hvis denne ringen inneholder en stor gemstone. For disse situasjonene en tin basert ring som er veldig enkelt bør brukes på den aktive hånden, med ingen perle, og med flate sider for ydmykhet og beskjedenhet. I TCM pekefingeren relatert til fordøyelsen, derfor kan det være fordøyelsen av liv og ideer.

langfingeren som er kjent som the wall finger er styrt av Saturn som representerer den psykologiske grenser, verdier og livsstil. Jo større ring og gemstone på denne fingeren , jo mer alvorlig den personen som tar liv og ønsker å føle seg trygg. Imidlertid flere ringer på langfingeren av den passive hånden kan være forbundet med stabilitet i familien og besettelse over materielle ting. For de som har spørsmål som dette er det godt å ha en ring på den passive hånden med en klar, square krystall for å bringe stabilitet og klarhet. I TCM langfingeren relatert til hjertet, så selv-kjærlighet og kjærlighet til andre.

Den tredje fingeren, også kalt ringfingeren, er fokuset på kjærlighet bindende seremonier som kan spores tilbake til hedensk tid. Iført en ring her er en selvpålagt idé å hjelpe det ubevisste å begrense seg i å forfølge det andre kjønn. I TCM dette er leveren som i Kinesisk medisin er sete for sinne.

Den fjerde fingeren, vår pinky, er styrt av Merkur, Gud av Kommunikasjon, og i palmistry dette kalles antenne. Den kommuniserer med alle nivåer, og folk som bruker mer enn én ring her kan ha en tendens til å pynte på sannheten litt. En liten fin ring på den passive hånden vil forbedre kommunikasjonen på riktig måte, vil du merke en umiddelbar forskjell. I TCM dette er nyrene som handler om frykt.